Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17450
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКолісниченко, Тетяна Олександрівна-
dc.contributor.authorДержак, Аліна Олексіївна-
dc.date.accessioned2024-03-28T15:03:32Z-
dc.date.available2024-03-28T15:03:32Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДержак А. О. Інноваційні технологiї напоїв на основі дикорослої та культивованої сировини з йодвміщуючими добавками : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Держак Аліна Олексіївна. Наук. керівник к.т.н., доц. Т. О. Колісниченко. Запоріжжя, 2024. 80 с., 6 розділів, 14 таблиць, 3 рис., 2 технологічні схеми, 75 літ. джерел.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17450-
dc.description.abstractUA: У даній кваліфікаційній роботі було проведено дослідження та розроблено інноваційні технології виробництва напоїв на основі дикорослої та культивованої сировини з додаванням йодвміщуючих добавок. Для досягнення поставленої мети було проведено аналіз наукової літератури з даної теми, визначено основні переваги та недоліки використання дикорослих та культивованих сировин при виробництві напоїв, а також вивчено вплив йодвміщуючих добавок на якість та корисні властивості напоїв. У першому розділі проведено аналіз інформаційних джерел щодо питання підвищення в плодово-ягідної сокової продукції вмісту йодовміщуючих добавок. У розділі ІІ висвітлено характеристику об’єктів дослідження, методи та умови проведення дослідів. Результати математичного прогнозування та науково-дослідної роботи за темою наведено у ІІІ-му розділі, візуалізовано результати експертної оцінки якості дослідженого напою. Четвертий розділ містить результати удосконалення існуючої технологічної схеми виробництва плодово-ягідної сокової продукції з калини та йодовміщуючими добавками (еламіну), наведено опис технологічних процесів. У п’ятому розділі проведено економічні розрахунки собівартості на впроваждення технології виробництва соку калини з додаванням еламіну. Заходи з охорони праці та по забезпеченню санітарно-гігієнічних вимог на виробництві безалкогольних напоїв та соків розглянуто в шостому розділі.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2024uk
dc.subjectдикоросла сировинаuk
dc.subjectінноваційні технологіїuk
dc.subjectйодвміщуючі добавкиuk
dc.subjectкалина звичайнаuk
dc.subjectплодово-ягідна сокова продукціяuk
dc.subjectеламінuk
dc.titleІнноваційні технологiї напоїв на основі дикорослої та культивованої сировини з йодвміщуючими добавкамиuk
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування»uk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Derzhak_A_21MBHT_removed.pdf1.13 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.