Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17450
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Колісниченко, Тетяна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Держак, Аліна Олексіївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-28T15:03:32Z | - |
dc.date.available | 2024-03-28T15:03:32Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Держак А. О. Інноваційні технологiї напоїв на основі дикорослої та культивованої сировини з йодвміщуючими добавками : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Держак Аліна Олексіївна. Наук. керівник к.т.н., доц. Т. О. Колісниченко. Запоріжжя, 2024. 80 с., 6 розділів, 14 таблиць, 3 рис., 2 технологічні схеми, 75 літ. джерел. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17450 | - |
dc.description.abstract | UA: У даній кваліфікаційній роботі було проведено дослідження та розроблено інноваційні технології виробництва напоїв на основі дикорослої та культивованої сировини з додаванням йодвміщуючих добавок. Для досягнення поставленої мети було проведено аналіз наукової літератури з даної теми, визначено основні переваги та недоліки використання дикорослих та культивованих сировин при виробництві напоїв, а також вивчено вплив йодвміщуючих добавок на якість та корисні властивості напоїв. У першому розділі проведено аналіз інформаційних джерел щодо питання підвищення в плодово-ягідної сокової продукції вмісту йодовміщуючих добавок. У розділі ІІ висвітлено характеристику об’єктів дослідження, методи та умови проведення дослідів. Результати математичного прогнозування та науково-дослідної роботи за темою наведено у ІІІ-му розділі, візуалізовано результати експертної оцінки якості дослідженого напою. Четвертий розділ містить результати удосконалення існуючої технологічної схеми виробництва плодово-ягідної сокової продукції з калини та йодовміщуючими добавками (еламіну), наведено опис технологічних процесів. У п’ятому розділі проведено економічні розрахунки собівартості на впроваждення технології виробництва соку калини з додаванням еламіну. Заходи з охорони праці та по забезпеченню санітарно-гігієнічних вимог на виробництві безалкогольних напоїв та соків розглянуто в шостому розділі. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2024 | uk |
dc.subject | дикоросла сировина | uk |
dc.subject | інноваційні технології | uk |
dc.subject | йодвміщуючі добавки | uk |
dc.subject | калина звичайна | uk |
dc.subject | плодово-ягідна сокова продукція | uk |
dc.subject | еламін | uk |
dc.title | Інноваційні технологiї напоїв на основі дикорослої та культивованої сировини з йодвміщуючими добавками | uk |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування» | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Derzhak_A_21MBHT_removed.pdf | 1.13 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.