Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17449
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorВолкова, Соф’я Олександрівна-
dc.date.accessioned2024-03-28T14:48:59Z-
dc.date.available2024-03-28T14:48:59Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВолкова С. О. Удосконалення технології виробництва чорноплідногоробиново-яблучного джему : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Волкова Соф’я Олександрівна. Наук. керівник д.т.н., професор О. П. Прісс. Запоріжжя, 2024. 94 с., 6 розділів, 13 таблиць, 2 рис., 83 літ. джерела.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17449-
dc.description.abstractUA: У першому розділі виконано аналіз літературних джерел за обраною темою та обґрунтовано вибір прянощів для корекції смакоароматичних показників і підвищення біологічної цінності продукції. У другому розділі описана технологія виробництва чорноплідногоробиново-яблучного джему за розробленою рецептурою з новими смакоароматичними компонентами. У третьому розділі наведені об’єкти, методика та умови проведення досліджень, програма та результати досліджень. Четвертий розділ представляє розробку принципової технологічної схеми виготовлення інноваційного харчового продукту чорноплідногоробиново-яблучного джему з нетрадиційними інгредієнтами. У п’ятому розділі виконано розрахунки економічніих показників інноваційної технології харчових продуктів. Шостий розділ представляє засади охорони праці та безпеки при виробництві продуктів харчування в надзвичайних ситуаціях.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2024uk
dc.subjectапаратурна схемаuk
dc.subjectароніяuk
dc.subjectбіохімічні показникиuk
dc.subjectджемuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectорганолептична оцінкаuk
dc.subjectпрянощіuk
dc.subjectтехнологічна схема виробництваuk
dc.subjectчорноплідна горобинаuk
dc.subjectяблукаuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва чорноплідногоробиново-яблучного джемуuk
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування»uk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Volkova_21MBHT_removed.pdf821.21 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.