Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17449
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Волкова, Соф’я Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-28T14:48:59Z | - |
dc.date.available | 2024-03-28T14:48:59Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Волкова С. О. Удосконалення технології виробництва чорноплідногоробиново-яблучного джему : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Волкова Соф’я Олександрівна. Наук. керівник д.т.н., професор О. П. Прісс. Запоріжжя, 2024. 94 с., 6 розділів, 13 таблиць, 2 рис., 83 літ. джерела. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17449 | - |
dc.description.abstract | UA: У першому розділі виконано аналіз літературних джерел за обраною темою та обґрунтовано вибір прянощів для корекції смакоароматичних показників і підвищення біологічної цінності продукції. У другому розділі описана технологія виробництва чорноплідногоробиново-яблучного джему за розробленою рецептурою з новими смакоароматичними компонентами. У третьому розділі наведені об’єкти, методика та умови проведення досліджень, програма та результати досліджень. Четвертий розділ представляє розробку принципової технологічної схеми виготовлення інноваційного харчового продукту чорноплідногоробиново-яблучного джему з нетрадиційними інгредієнтами. У п’ятому розділі виконано розрахунки економічніих показників інноваційної технології харчових продуктів. Шостий розділ представляє засади охорони праці та безпеки при виробництві продуктів харчування в надзвичайних ситуаціях. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2024 | uk |
dc.subject | апаратурна схема | uk |
dc.subject | аронія | uk |
dc.subject | біохімічні показники | uk |
dc.subject | джем | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | органолептична оцінка | uk |
dc.subject | прянощі | uk |
dc.subject | технологічна схема виробництва | uk |
dc.subject | чорноплідна горобина | uk |
dc.subject | яблука | uk |
dc.title | Удосконалення технології виробництва чорноплідногоробиново-яблучного джему | uk |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування» | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Volkova_21MBHT_removed.pdf | 821.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.