Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17447
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Данченко, Олена Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Бичек, Каріна Андріївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-27T11:04:54Z | - |
dc.date.available | 2024-03-27T11:04:54Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Бичек К. А. Удосконалення технології зберігання м'яса птиці із застосуванням БАР вівса посівного : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Бичек Каріна Андріївна. Наук. керівник д.с-г.н., професор О. О. Данченко. Запоріжжя, 2024. 71 с., 3 таблиці, 6 рисунків, 43 літ. джерел. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17447 | - |
dc.description.abstract | UA: Метою кваліфікаційної роботи було з'ясування впливу біологічно активних сполук вівса посівного на перебіг процесів ліпопероксидації та оксидативний розпад жирних кислот м’яса гусей при його низькотемпературному зберіганні. У даній дипломній роботі було виконано наступне: в першому розділі проведено аналіз актуальних літературних джерел, що стосуються обраної теми; другий розділ містить огляд методик, які використовувалися під час проведення експериментів; третій розділ презентує результати досліджень і їх аналіз; четвертий розділ розкриває технологічну схему зберігання м’яса птиці; в п’ятому розділі проведено розрахунки економічної ефективності використання екстракту вівса посівного для поліпшення якості м’яса птиці під час зберігання; у шостому розділі надано детальний опис заходів з охорони праці та безпеки працівників у випадку надзвичайних ситуацій на харчових підприємствах. На основі отриманих даних зроблено висновки щодо ефективності застосування екстракту вівса посівного для поліпшення біохімічних характеристик м’яса птиці при його зберіганні при низьких температурах. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2024 | uk |
dc.subject | низькотемператерне зберігання м’яса птиці | uk |
dc.subject | окислення ліпідів | uk |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.subject | екстракт вівса посівного | uk |
dc.subject | ТБК-активні продукти | uk |
dc.subject | жиророзчинні вітаміни | uk |
dc.subject | жирні кислоти | uk |
dc.title | Удосконалення технології зберігання м'яса птиці із застосуванням БАР вівса посівного | uk |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування» | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Bychek_K_21MBHT_removed.pdf | 1.13 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.