Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17441
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorШеховцова, Діана Сергіївна-
dc.date.accessioned2024-03-14T09:18:57Z-
dc.date.available2024-03-14T09:18:57Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationШеховцова Д. С. Технологія виробництва цукатів із овочевої сировини в умовах цеху потужністю 1,2 тони готової продукції : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології». Шеховцова Діана Сергіївна. Керівник проф. М. Сердюк. Запоріжжя, 2023. 111 с.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17441-
dc.description.abstractUA: Кваліфікаційна робота присвячена технологічному та технічному обгрунтуванню виробництва цукатів із овочевої сировини в умовах цеху потужністю 1,2 тони готової продукції. Для реалізації поставленої мети в кваліфікаційної роботі надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для виробництва цукатів з буряка і моркви. Розглянуті технології виробництва цукатів. Виконано продуктові розрахунки при виробництві цукатів. Розрахунками встановлено, що для виготовлення 0,840 т цукатів потрібно 0,417 т буряку та 0,914 т моркви. Проведений підбір і розрахунок технологічного обладнання та технологічних площ цеху для переробки буряка і моркви на цукати. Розраховано, що площа цеху становить 463 м2.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2023uk
dc.subjectтехнологія сушінняuk
dc.subjectваренняuk
dc.subjectцукатиuk
dc.subjectсиропuk
dc.subjectбурякuk
dc.subjectморкваuk
dc.titleТехнологія виробництва цукатів із овочевої сировини в умовах цеху потужністю 1,2 тони готової продукціїuk
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота бакалавраuk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shekhovtsova_D_41HT_2023.pdf2.04 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.