Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17440
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Сердюк, Марина Єгорівна | - |
dc.contributor.author | Чумаченко, Наталія Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-14T09:08:52Z | - |
dc.date.available | 2024-03-14T09:08:52Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Чумаченко Н. П. Технологія переробки чорниці в умовах цеху потужністю 6 тоб готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології». Чумаченко Наталія Володимирівна. Керівник проф. М. Сердюк. Запоріжжя, 2023. 98 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17440 | - |
dc.description.abstract | UA: Метою кваліфікаційної роботи було технологічне та технічне обгрунтування переробки чорниці в умовах цеху потужністю 6 тоб готової продукції за зміну. У першому розділі підібрано асортиментнй ряд продукції, що виготовляється в цеху, встановлено, що виготовлення соків та варення з чорниці є найактуальнішим. У другому розділі визначені вимоги до якості до чорниці, а також допоміжних матеріалів, для виготовлення соків та варення У третьому розілі розроблено технологічну лінію для виготовлення соку та варення з чорниці, також наведені шліхи утилізації відходів від виробництва. У четвертому розділі наведена характеристика безпечнності виготовлення соку, а також розроблені контрольні критицні точки при їх виготовленні. У п’ятому розділі проведено продуктові розрахунки для виготовлення заданої кількості продукції. У шостому розділі розраховано та приведено технологічне обладнання для виготовлення 6 тоб за зміну проукції з чорниці, розріховано площу складу готової продукції, що становить 432 м2 . У сьомому розділі представлена економічна частина, економічна ефективність соку чоничного складає 45,5%, варення чорничного – 53,9 % У восьмому розділі наведено небезпечні та шкідливі фактори на консервному підприємстві, питання пожежної безпеки, вимоги безпеки до розміщення робочих місць та майданчиків, а також охорони навколишнього середовища. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2023 | uk |
dc.subject | чорниця | uk |
dc.subject | варення | uk |
dc.subject | сік | uk |
dc.title | Технологія переробки чорниці в умовах цеху потужністю 6 тоб готової продукції за зміну | uk |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота бакалавра | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Chumachenko_N_21sHT_2023.pdf | 2.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.