Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17438
Title: | Виробництво ординарних столових напівсолодких вин у цеху потужністю 200000 Дал готової продукції |
Other Titles: | кваліфікаційна робота бакалавра |
Authors: | Сімінько, Катерина Володимирівна |
Scientific director: | Здоровцева, Любов Миколаївна |
Keywords: | технологія;виноробство;виноматеріал;біле та червоне напівсолодке вино |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Запоріжжя : 2023 |
Citation: | Сімінько К. В. Виробництво ординарних столових напівсолодких вин у цеху потужністю 200000 Дал готової продукції : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології». Сімінько Катерина Володимирівна. Керівник доц. Л. Здоровцева. Запоріжжя, 2023. 81 с. |
Abstract: | UA: Кваліфікаційна робота присвячена аналізу та вдосконаленню технологічного процесу існуючих технологій виготовлення червоних та білих напівсолодких вин. В кваліфікаційній роботі надана характеристика сировини та готової продукцiї. підібрано високопродуктивне обладнання. Проведені продуктові розрахунки за технологічною схемою, визначено витрати сировини та вихід готової продукції. Встановлено що для отримання 200000 дал вина необхідно 203170 дал винометеріалу. Розрахунок показує не перевищення норм втрат та відходів згідно діючим нормативним документами. Підібрано та розраховано необхідну кількість технологічного обладнання. Обране технологічне обладнання забезпечує високу якість для отримання білого та червоного напівсолодкого вина «Золотий Мускат Таїровський Преміум» |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17438 |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Siminko_K_21sHT_2023.pdf | 1.6 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.