Виробництво ординарних столових напівсолодких вин у цеху потужністю 200000 Дал готової продукції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Сімінько, Катерина Володимирівна

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Запоріжжя : ТДАТУ

Анотація

UA: Кваліфікаційна робота присвячена аналізу та вдосконаленню технологічного процесу існуючих технологій виготовлення червоних та білих напівсолодких вин. В кваліфікаційній роботі надана характеристика сировини та готової продукцiї. підібрано високопродуктивне обладнання. Проведені продуктові розрахунки за технологічною схемою, визначено витрати сировини та вихід готової продукції. Встановлено що для отримання 200000 дал вина необхідно 203170 дал винометеріалу. Розрахунок показує не перевищення норм втрат та відходів згідно діючим нормативним документами. Підібрано та розраховано необхідну кількість технологічного обладнання. Обране технологічне обладнання забезпечує високу якість для отримання білого та червоного напівсолодкого вина «Золотий Мускат Таїровський Преміум»

Опис

Бібліографічний опис

Сімінько К. В. Виробництво ординарних столових напівсолодких вин у цеху потужністю 200000 Дал готової продукції : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології». Сімінько Катерина Володимирівна. Керівник доц. Л. Здоровцева. Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. 81 с.

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By