Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17429
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кюрчева, Людмила Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Кацька, Валентина Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-13T12:41:14Z | - |
dc.date.available | 2024-03-13T12:41:14Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Кацька В. О. Виробництво пшеничного та сочевичного хліба в умовах цеху потужністю 1 тони готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології». Кацька Валентина Олександрівна. Керівник доц. Л. Кюрчева. Запоріжжя, 2023. 94 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17429 | - |
dc.description.abstract | UA: Метою кваліфікаційної роботи було технологічне та технічне обґрунтування виробництва пшеничного та сочевичного хліба в умовах цеху потужністю 1 тони готової продукції. Використання сочевичного борошна дає можливість підвищити поживну та харчову цінність хліба за рахунок підвищення кількості білків, ненасичених жирних кислот, мінеральних речовин та вітамінів. У першому та другому розділі описано асортимент хлібу, а також харчову цінність сировини, з якої він виробляється, досліджено можливість застосування сочевичного борошна для виробництва органічного хліба із пшеничного сортового борошна. У третьому розділі обґрунтовано вибір технологічної схеми виробництва пшеничного та сочевичного хліба функціонального призначення. У четвертому розділі були наведені критичні контрольні точки за системою HACCP для виробництва хліба. У п’ятому зроблені продуктові розрахунки норми витрат сировини для виготовлення 1 тони пшеничного та сочевичного хліба за зміну; У шостому розділі підібрано і розраховано необхідну кількість технологічного обладнання; У сьомому розділі розраховано показники економічної ефективності виробництва пшеничного та сочевичного хліба У восьмому розділі розглянуті питання з охорони праці та з охорони навколишнього середовища. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2023 | uk |
dc.subject | пшеничний хліб | uk |
dc.subject | сочевиця | uk |
dc.subject | хлібопекарська промисловість | uk |
dc.title | Виробництво пшеничного та сочевичного хліба в умовах цеху потужністю 1 тони готової продукції за зміну | uk |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота бакалавра | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Katska_V_41HT_2023.pdf | 1.97 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.