Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17428
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorКара, Сюзанна Юріївна-
dc.date.accessioned2024-03-13T12:33:04Z-
dc.date.available2024-03-13T12:33:04Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКара С. Ю. Технологія виробництва фруктових джемів в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології». Кара Сюзанна Юріївна. Керівник проф. О. Прісс. Запоріжжя, 2023. 95 с.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17428-
dc.description.abstractUA: Метою кваліфікаційної роботи було дoслідити технoлoгію вирoбництвa яблучнoгo тa грушевoгo джемів у цеху пoтужністю 500кг гoтoвoї прoдукції зa зміну. В роботі проаналізовано асортимент кондитерських виробів України, підібрано асортимент для виготовлння у власному цеху, а саме 250 кг кг за зміну джему яблучного та 250 кг кг за зміну грушевого, здійснено розрахунок сировини для випуску заданої кількості продукції, допоміжних матеріалів та готової продукції; розраховано та підібрано технологічне обладнання, здійснено розрахунок площ виробничих приміщень, загальна площа цеху складає 274,8м2 . Розглянуто всі небезпечні фактори, які впливають на процес виготовлення консервів джем фруктовий. Побудовано дерево прийняття рішень відповідно концепції HACCP. У роботі було розраховано рентабельність виробництва консервів «Джем яблучний» становив 67, 37% та «Джем грушевий» становив 75,75%. Виявлено, що виробництво консервів «Джем грушевий» є більш прибутковим. Розглянуто притання охорони праці та навколишнього середовища для виробництва косервів «Джем фруктовий».uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2023uk
dc.subjectджем фруктовийuk
dc.subjectджем яблучнийuk
dc.subjectджем грушевийuk
dc.titleТехнологія виробництва фруктових джемів в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за змінуuk
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота бакалавраuk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kara_S_41HT_2023.pdf2.03 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.