Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17428
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Кара, Сюзанна Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-13T12:33:04Z | - |
dc.date.available | 2024-03-13T12:33:04Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Кара С. Ю. Технологія виробництва фруктових джемів в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології». Кара Сюзанна Юріївна. Керівник проф. О. Прісс. Запоріжжя, 2023. 95 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17428 | - |
dc.description.abstract | UA: Метою кваліфікаційної роботи було дoслідити технoлoгію вирoбництвa яблучнoгo тa грушевoгo джемів у цеху пoтужністю 500кг гoтoвoї прoдукції зa зміну. В роботі проаналізовано асортимент кондитерських виробів України, підібрано асортимент для виготовлння у власному цеху, а саме 250 кг кг за зміну джему яблучного та 250 кг кг за зміну грушевого, здійснено розрахунок сировини для випуску заданої кількості продукції, допоміжних матеріалів та готової продукції; розраховано та підібрано технологічне обладнання, здійснено розрахунок площ виробничих приміщень, загальна площа цеху складає 274,8м2 . Розглянуто всі небезпечні фактори, які впливають на процес виготовлення консервів джем фруктовий. Побудовано дерево прийняття рішень відповідно концепції HACCP. У роботі було розраховано рентабельність виробництва консервів «Джем яблучний» становив 67, 37% та «Джем грушевий» становив 75,75%. Виявлено, що виробництво консервів «Джем грушевий» є більш прибутковим. Розглянуто притання охорони праці та навколишнього середовища для виробництва косервів «Джем фруктовий». | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2023 | uk |
dc.subject | джем фруктовий | uk |
dc.subject | джем яблучний | uk |
dc.subject | джем грушевий | uk |
dc.title | Технологія виробництва фруктових джемів в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну | uk |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота бакалавра | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kara_S_41HT_2023.pdf | 2.03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.