Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17427
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Бандура, Ірина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Горпиненко, Віталій Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-13T12:18:55Z | - |
dc.date.available | 2024-03-13T12:18:55Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Горпиненко В. О. Технологія виробництва хлібобулочних виробів з грибною сировиною в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за добу : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології». Горпиненко Віталій Олександрович. Керівник доц. І. Бандура. Запоріжжя, 2023. 93 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17427 | - |
dc.description.abstract | UA: Кваліфікаційна робота присвячена обґрунтуванню проєкту технологічної лінії виробництва хлібобулочних виробів з додаванням грибної сировини, що може підвищити поживну цінність виробів та розширити асортимент продукції з функціонального спрямування в умовах цеху потужністю 500кг готової продукції за добу. З урахуванням невеликого об’єму виробництва обґрунтовано місце розташування запроєктованого об’єкту з прив’язкою до доступної сировини та застосування забудованих попередньо площ. Розділи роботи містять технологічні розрахунки, необхідні для організації роботи на підприємстві, результати аналізу факторів харчової безпеки виробленої продукції, економічні розрахунки з визначенням рентабельності запланованих технологічних ліній та результати аналізу нормативних вимог щодо санітарно гігієнічних норм та організації охорони праці при виробництві хлібобулочної продукції. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2023 | uk |
dc.subject | пиріжки | uk |
dc.subject | кальцоне | uk |
dc.subject | гриби | uk |
dc.subject | начинки з грибів | uk |
dc.subject | функціональні продукти | uk |
dc.subject | технологічна лінія | uk |
dc.title | Технологія виробництва хлібобулочних виробів з грибною сировиною в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за добу | uk |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота бакалавра | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Horpynenko_V_21sHT_2023.pdf | 2.1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.