Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17426
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кюрчева, Людмила Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Зюмкіна, Ольга Олегівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-12T20:48:23Z | - |
dc.date.available | 2024-03-12T20:48:23Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Зюмкіна О.О. Технологія виробництва хлібобулочних виробів у цеху потужністю 1 тонна готової продукції на зміну: кваліфікаційна робота бакалавра, спеціальність 181 «Харчові технології», 24 ХТД.9323749.02.24. Наук. кер. Кюрчева Л.М. Запоріжжя, 2024. 84 с. Текст містить 8 розділів, 38 таблиць, 2 рисунки, 53 літ. Джерела. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17426 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи була розбробка технології виробництва хліба "Висівковий" та "Бородинський" на потокових механізованих лініях продуктивністю 1 тонна за зміну для створення рентабельної лінії, здатної виробляти продукцію високої якості. У першому розділі вказано обґрунтування та актуальність теми роботи, проведено огляд асортименту хлібних виробів. Другий розділ складається з детальних описів та характеристик виробничої сировини на підприємстві. Встановлено вимоги чинних нормативних документів як до сировини, так і до готової продукції. Третій розділ присвячено розробленню та описі технологічної схеми виробництва хліб «Висівковий» та хліб «Бородинський». У розділі чотири розроблено схему хіміко-технологічного, мікробіологічного та санітарного контролю виробництва продукції, план санітарної обробки технологічних ліній, результати аналізу небезпечних факторів та визначення критичних точок контролю за системою НАССР У п’ятому розділі проведено технологічні розрахунки сировини для виготовлення 1 т/зміну хлібу «Висівковий» та «Бородинський» У шостому розділі описано вибір обладнання для апаратурних ліній виробництва асортименту хлібобулочних виробів у цеху. Сьомий розділ присвячений економічній складовій підприємства, що підлягає розрахунку. Використані основні економічні принципи приведено для можливості обґрунтування актуальності розробленого проєкту. У восьмому розділі детально розписані базові правила та основи охорони праці та важливість її дотримання на кожній стадії виробничого процесу підприємства, задля безпеки життєдіяльності та уникнення виробничих інцидентів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя: ТДАТУ | uk |
dc.subject | хлібопекарське підприємство | uk |
dc.subject | технологія виготовлення хліба | uk |
dc.subject | борошно | uk |
dc.subject | рецептура | uk |
dc.title | Технологія виробництва хлібобулочних виробів у цеху потужністю 1 тонна готової продукції на зміну | uk |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота бакалавра, спеціальність 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Зюмкіна_О_51ХТЗ.pdf | 1.46 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.