Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17426
Title: | Технологія виробництва хлібобулочних виробів у цеху потужністю 1 тонна готової продукції на зміну |
Other Titles: | кваліфікаційна робота бакалавра, спеціальність 181 «Харчові технології» |
Authors: | Зюмкіна, Ольга Олегівна |
Scientific director: | Кюрчева, Людмила Миколаївна |
Keywords: | хлібопекарське підприємство;технологія виготовлення хліба;борошно;рецептура |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Запоріжжя: ТДАТУ |
Citation: | Зюмкіна О.О. Технологія виробництва хлібобулочних виробів у цеху потужністю 1 тонна готової продукції на зміну: кваліфікаційна робота бакалавра, спеціальність 181 «Харчові технології», 24 ХТД.9323749.02.24. Наук. кер. Кюрчева Л.М. Запоріжжя, 2024. 84 с. Текст містить 8 розділів, 38 таблиць, 2 рисунки, 53 літ. Джерела. |
Abstract: | Метою роботи була розбробка технології виробництва хліба "Висівковий" та "Бородинський" на потокових механізованих лініях продуктивністю 1 тонна за зміну для створення рентабельної лінії, здатної виробляти продукцію високої якості. У першому розділі вказано обґрунтування та актуальність теми роботи, проведено огляд асортименту хлібних виробів. Другий розділ складається з детальних описів та характеристик виробничої сировини на підприємстві. Встановлено вимоги чинних нормативних документів як до сировини, так і до готової продукції. Третій розділ присвячено розробленню та описі технологічної схеми виробництва хліб «Висівковий» та хліб «Бородинський». У розділі чотири розроблено схему хіміко-технологічного, мікробіологічного та санітарного контролю виробництва продукції, план санітарної обробки технологічних ліній, результати аналізу небезпечних факторів та визначення критичних точок контролю за системою НАССР У п’ятому розділі проведено технологічні розрахунки сировини для виготовлення 1 т/зміну хлібу «Висівковий» та «Бородинський» У шостому розділі описано вибір обладнання для апаратурних ліній виробництва асортименту хлібобулочних виробів у цеху. Сьомий розділ присвячений економічній складовій підприємства, що підлягає розрахунку. Використані основні економічні принципи приведено для можливості обґрунтування актуальності розробленого проєкту. У восьмому розділі детально розписані базові правила та основи охорони праці та важливість її дотримання на кожній стадії виробничого процесу підприємства, задля безпеки життєдіяльності та уникнення виробничих інцидентів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17426 |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Зюмкіна_О_51ХТЗ.pdf | 1.46 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.