Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17425
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorВікторов, Олександр Сергійович-
dc.date.accessioned2024-03-12T20:33:04Z-
dc.date.available2024-03-12T20:33:04Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВікторов О.С. Технологія виробництва сиркової продукції в умовах цеху потужністю переробки 5 тон молока за зміну: кваліфікаційна робота бакалавра, спеціальність 181 «Харчові технології» 24ХТД. 9685715.02.24. Наук. кер. Сердюк М.Є. Запоріжжя, 2024. 91 с. Текст містить 8 розділів, 40 таблиць, 1 рисунок, 76 літ. джерел.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17425-
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи було обґрунтування та розробка апаратурно технологічної схеми виробництва сиркової продукції в умовах цеху потужністю переробки 5 тон молока за зміну. У кваліфікаційній роботі виконано такі завдання: У першому розділі проаналізовано асортимент кисломолочного сиру та сиркових продуктів на ринку України, обґрунтовано асортимент запланованої продукції. У другому розділі розглянуто хімічний склад, харчову і біологічну цінність молока, а також допоміжних продуктів, для виробництва кисломолочного сиру та сиркових продуктів. У третьому розділі підібрано та обґрунтовано найбільш модифіковану технологію виробництва виру кисломолочного та сиркових виробів з нього. У четвертому розділі розроблено систему HACCP на підприємстві, а також описано мийку та грамотну дезінфекцію обладнання. У п’ятому розділі проведено продуктові розрахунки відповідно до розробленого плану роботи цеху, У шостому розділі підібрано та розраховано обладнання, яке підвищує продуктивність та спрощує процес виробництва. У сьомому розділі проведено розрахунки економічної ефективності продукту. Очікується, що розроблений проект вироблятиме 249,4 тонни готової продукції на рік з виробничою межою 27,03% та річним валовим прибутком 15,9 млн. грн. У восьмому розділі докладно розглянуто безпеку та екологічність підприємства.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectкисломолочний сирuk
dc.subjectзнежирений сирuk
dc.subjectсирок з корицеюuk
dc.titleТехнологія виробництва сиркової продукції в умовах цеху потужністю переробки 5 тон молока за зміну.uk
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота бакалавра, спеціальність 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Вікторов_А._31СХТЗ.pdf1.54 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.