Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17425
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Сердюк, Марина Єгорівна | - |
dc.contributor.author | Вікторов, Олександр Сергійович | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-12T20:33:04Z | - |
dc.date.available | 2024-03-12T20:33:04Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Вікторов О.С. Технологія виробництва сиркової продукції в умовах цеху потужністю переробки 5 тон молока за зміну: кваліфікаційна робота бакалавра, спеціальність 181 «Харчові технології» 24ХТД. 9685715.02.24. Наук. кер. Сердюк М.Є. Запоріжжя, 2024. 91 с. Текст містить 8 розділів, 40 таблиць, 1 рисунок, 76 літ. джерел. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17425 | - |
dc.description.abstract | Метою кваліфікаційної роботи було обґрунтування та розробка апаратурно технологічної схеми виробництва сиркової продукції в умовах цеху потужністю переробки 5 тон молока за зміну. У кваліфікаційній роботі виконано такі завдання: У першому розділі проаналізовано асортимент кисломолочного сиру та сиркових продуктів на ринку України, обґрунтовано асортимент запланованої продукції. У другому розділі розглянуто хімічний склад, харчову і біологічну цінність молока, а також допоміжних продуктів, для виробництва кисломолочного сиру та сиркових продуктів. У третьому розділі підібрано та обґрунтовано найбільш модифіковану технологію виробництва виру кисломолочного та сиркових виробів з нього. У четвертому розділі розроблено систему HACCP на підприємстві, а також описано мийку та грамотну дезінфекцію обладнання. У п’ятому розділі проведено продуктові розрахунки відповідно до розробленого плану роботи цеху, У шостому розділі підібрано та розраховано обладнання, яке підвищує продуктивність та спрощує процес виробництва. У сьомому розділі проведено розрахунки економічної ефективності продукту. Очікується, що розроблений проект вироблятиме 249,4 тонни готової продукції на рік з виробничою межою 27,03% та річним валовим прибутком 15,9 млн. грн. У восьмому розділі докладно розглянуто безпеку та екологічність підприємства. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | молоко | uk |
dc.subject | кисломолочний сир | uk |
dc.subject | знежирений сир | uk |
dc.subject | сирок з корицею | uk |
dc.title | Технологія виробництва сиркової продукції в умовах цеху потужністю переробки 5 тон молока за зміну. | uk |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота бакалавра, спеціальність 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Вікторов_А._31СХТЗ.pdf | 1.54 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.