Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17424
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Сердюк, Марина Єгорівна | - |
dc.contributor.author | Бойчук, Олеся Ігорівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-12T13:01:49Z | - |
dc.date.available | 2024-03-12T13:01:49Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Бойчук О. І. Технологія виробництва натуральних консервів в умовах цеху потужністю 35 тоб готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології». Бойчук Олеся Ігорівна. Керівник проф. М. Сердюк. Запоріжжя, 2023. 98 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17424 | - |
dc.description.abstract | UA: Метою кваліфікаційної роботи було технологічне та технічне обґрунтування виробництва виробництва натуральних консервів «Зелений горошок» та «Цукрова кукурудза» в умовах цеху потужністю 35 тоб готової продукції за зміну. У першому розділі обрано об’єкт розробки: технологія виробництва консервів: «Зелений горошок» 20 тоб / зміну., «Цукрова кукурудза» 15 тоб / зміну., При виконанні кваліфікаційної роботи наведено основні вимоги до сировини та допоміжних матеріалів, які зазначені у ДСТУ. У роботі знайдено оптимальні варіанти технологічної лінії для виготовення натуральних консервів «Зелений горошок» та «Цукрова кукурудза». Розроблено план НАССР для виробництва натуральних консервів, знайдено контрольно критичні точки при їх виготовленні. Згідно виконаного продуктового розрахунку підібрано сучасне вітчизняне і зарубіжне технологічне обладнання, що дозволяє виготовляти 35 тоб готової продукції за зміну, і навіть збільшувати виробництво. В економічному розділі було розраховано економічну єфективність виробництва натуральних консервів «Зелений горошок», яка становить 18,7%, а також «Цукрової кукурудзи» 9%. Розглянуто правила безпеки та життєдіяльності, а також санітарно-гігієнічні норми при виробництві консервів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2023 | uk |
dc.subject | зелений горошок | uk |
dc.subject | цукрова кукурудза | uk |
dc.subject | консервування | uk |
dc.title | Технологія виробництва натуральних консервів в умовах цеху потужністю 35 тоб готової продукції за зміну | uk |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота бакалавра | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Boychuk_O_41HT_2023.pdf | 2.02 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.