Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17423
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКюрчева, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorОксанчук, Любов Олександрівна-
dc.date.accessioned2024-03-12T12:41:44Z-
dc.date.available2024-03-12T12:41:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationОксанчук Л. О. Технологія виробництва вин типу вермут в умовах цеху потужністю 40 тис. дал готової продукції : кваліфікаційна робота бакаалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології». Оксанчук Любов Олександрівна. Керівник доц. Л. Кюрчева. Запоріжжя, 2023. 81 с.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17423-
dc.description.abstractUA: Кваліфікаційну роботу присвячено аналізу та вдосконаленню технологічного процесу існуючих технологій виготовлення вермутів білого та червоного. Проведені продуктові розрахунки за технологічною схемою, визначено витрати сировини та вихід готової продукції. Встановлено що для отримання 40 тис. дал дал вермуту необхідно 406144 дал винометеріалу. Розрахунок показує не перевищення норм втрат та відходів згідно діючим нормативним документами. Підібрано та розраховано необхідну кількість технологічного обладнання. Обране технологічне обладнання забезпечує високу якість для отримання вермуту десертного білого та червоного «Соборний кримський». Виконано графічну частину, розроблено схему купажного цеху та план цеху, загальна площа якого складає 560,3м2. У розділі «Економічна частина» проведений аналіз показників, що є індикаторами впливу структури та складу оборотних активів на фінансовий стан підприємства а також дослідженно процес ефективного використання оборотних засобів на передовому виноробному підприємстві. У розділі «Охорона праці» проаналізовані безпечні умови праці на виробничому підприємстві, правила техніки безпеки, виробничої санітарії.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2023uk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjectвиноробствоuk
dc.subjectвермутuk
dc.subjectполиньuk
dc.subjectвиноматеріалuk
dc.subjectбілий та червоний вермутuk
dc.titleТехнологія виробництва вин типу вермут в умовах цеху потужністю 40 тис. дал готової продукціїuk
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота бакалавраuk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Oksanchuk_L_21sHT_2023.pdf1.31 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.