Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17422
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorЛаврова, Ірина Сергіївна-
dc.date.accessioned2024-03-12T12:32:08Z-
dc.date.available2024-03-12T12:32:08Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛаврова І. С. Технологія виробництва мармеладу в умовах цеху потужністю 3 тони готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПР «Харчові технології». Лаврова Ірина Сергіївна. Керівник проф. М. Сердюк. Запоріжжя, 2023. 74 с.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17422-
dc.description.abstractUA: Метою кваліфікаційної роботи було технологічне та технічне обгрунтування виробництва натурального мармеладу «Яблучний формовий» та «Полуничний формовий» в умовах цеху потужністю 3 тони готової продукції за зміну. У першому розділі обрано об’єкт розробки: технологія виробництва консервів: - мармелад «Яблучний формовий» 1,5 тони /зміну., - мармелад «Полуничний формовий» – 1,5 тони /зміну., При виконанні кваліфікаційної роботи наведено основні вимоги до сировини та допоміжних матеріалів, які зазначені у ДСТУ. У роботі знайдено оптимальні варіанти технологічної лінії для виготовлення мармеладу «Яблучний формовий» та «Полуничний формовий». Розроблено план НАССР для виробництва мармеладу, знайдено усі контрольні критичні точки при їх виготовленні. Згідно виконаного продуктового розрахунку підібрано сучасне вітчизняне і зарубіжне технологічне обладнання, що дозволяє виготовляти 3 тони готової продукції за зміну, регулюючі усі можливі втрати сировини. В економічному розділі було розраховано економічну єфективність виробництва фруктового мармеладу «Яблучний формовий», яка становить 34,9%, , а також «Полуничного формового» – 38,6%; Розглянуто правила безпеки та розраховано кількість вогнегасників, а також санітарно-гігієнічні норми при виробництві мармеладних виробів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2023uk
dc.subjectмармеладuk
dc.subjectвиробництво мармеладуuk
dc.subjectмармелад яблучний формовийuk
dc.subjectмармелад полуничний формовийuk
dc.titleТехнологія виробництва мармеладу в умовах цеху потужністю 3 тони готової продукції за змінуuk
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота бакалавраuk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lavrova_I_41HT_2023.pdf1.9 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.