Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17421
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кюрчева, Людмила Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Коробова, Яна Віталіївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-12T12:18:13Z | - |
dc.date.available | 2024-03-12T12:18:13Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Коробова Я. В. Технологія виробництва морозива в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПР «Харчові технології». Коробова Яна Віталіївна. Керівник доц. Л. Кюрчева. Запоріжжя, 2023. 98 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17421 | - |
dc.description.abstract | UA: Метою кваліфікаційної роботи було дослідження технології виготовлення замороженого соку та морозива з полуниці в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну. У першому розділі кваліфікаційній роботи було проаналізувано український ринок морозива та сировинну базу, було обрано такий асортимент для виробництва морозива: полуничне морозиво (60%) та заморожений полуничний сік (40%) У другому розділі описано хімічний склад та харчову цінність полуниці, а також вимоги стандартів до приймання та транспортування сировини, з якої виготовляється морозиво. У третьому та четвертому розділі розроблено технологічну лінію та наведено санітарну обробку технологічного обладнання. Проведено аналіз небезпечних факторів та встановлені критичні контрольні точки за системою HACCP. У п`ятому та шостому розділі проведено продуктові дозрахунки та підібрано безпечне технологічне обладнання та холодоагенти, які екологічно прийнятні. В економічному розділі проведено розрахунок економічної ефективності вдосконалення технології морозива, який мав показник 39,98%. У розділі охорона праці та навколишнього середовища було проведено аналіз шкідливих та небезпечних факторів: фізичних, хімічних, біологічних та психофізіологічних, що діють при виробництві морозива, були виявлені причини їх виникнення та способи їх усунення. Крім того, приділено особливу увагу екологічному аспекту. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2023 | uk |
dc.subject | полуниця | uk |
dc.subject | морозиво | uk |
dc.subject | заморожений сік | uk |
dc.subject | економічна ефективність | uk |
dc.title | Технологія виробництва морозива в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну | uk |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота бакалавра | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Korobova_Ya_41HT_2023.pdf | 1.9 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.