Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17421
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКюрчева, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorКоробова, Яна Віталіївна-
dc.date.accessioned2024-03-12T12:18:13Z-
dc.date.available2024-03-12T12:18:13Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКоробова Я. В. Технологія виробництва морозива в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПР «Харчові технології». Коробова Яна Віталіївна. Керівник доц. Л. Кюрчева. Запоріжжя, 2023. 98 с.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17421-
dc.description.abstractUA: Метою кваліфікаційної роботи було дослідження технології виготовлення замороженого соку та морозива з полуниці в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну. У першому розділі кваліфікаційній роботи було проаналізувано український ринок морозива та сировинну базу, було обрано такий асортимент для виробництва морозива: полуничне морозиво (60%) та заморожений полуничний сік (40%) У другому розділі описано хімічний склад та харчову цінність полуниці, а також вимоги стандартів до приймання та транспортування сировини, з якої виготовляється морозиво. У третьому та четвертому розділі розроблено технологічну лінію та наведено санітарну обробку технологічного обладнання. Проведено аналіз небезпечних факторів та встановлені критичні контрольні точки за системою HACCP. У п`ятому та шостому розділі проведено продуктові дозрахунки та підібрано безпечне технологічне обладнання та холодоагенти, які екологічно прийнятні. В економічному розділі проведено розрахунок економічної ефективності вдосконалення технології морозива, який мав показник 39,98%. У розділі охорона праці та навколишнього середовища було проведено аналіз шкідливих та небезпечних факторів: фізичних, хімічних, біологічних та психофізіологічних, що діють при виробництві морозива, були виявлені причини їх виникнення та способи їх усунення. Крім того, приділено особливу увагу екологічному аспекту.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2023uk
dc.subjectполуницяuk
dc.subjectморозивоuk
dc.subjectзаморожений сікuk
dc.subjectекономічна ефективністьuk
dc.titleТехнологія виробництва морозива в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за змінуuk
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота бакалавраuk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Korobova_Ya_41HT_2023.pdf1.9 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.