Цифрова трансформація та новаторські підходи в умовах сучасних викликів
Вантажиться...
Дата
Автори
Попкова, К.
Тебенко, Віта Миколаївна
Popkova, K.
Tebenko, Vita
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Хмельницький : ХПФК Національного університету «Львівська політехніка»
Анотація
UA: Галузь гостинності на сучасному етапі переживає значні
трансформації, де сучасні тенденції та особливості інноваційного
розвитку визначають успіх готелів, ресторанів та інших закладів
гостинності. Інноваційний розвиток у галузі гостинності не лише
вимагає адаптації підприємств до сучасних умов, але й робить їх
більш конкурентоспроможними, стійкими та привабливими для
клієнтів.
Основна складова туристичної індустрії – це готельно ресторанний бізнес, який включає цілий комплекс послуг для
туристів та визначає перспективи розвитку туризму. На сучасному
етапі науково-технічного прогресу інновації в готельно-ресторанному
бізнесі відіграють чи не головну роль у висококонкурентній боротьбі
за кожного клієнта. Застосування новітніх технологій готельно рестораному бізнесу дає можливість підвищити ефективність
господарської діяльності, знаходити нові резерви підвищення якості
обслуговування.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Попкова К., Тебенко В. М. Цифрова трансформація та новаторські підходи в умовах сучасних викликів. Актуальні проблеми сучасної науки, розвитку технологій та менеджменту : матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Хмельницький, 23 листопада 2023 р. Хмельницький : ХПФК Національного університету «Львівська політехніка», 2024. С. 212-215.