Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17418
Title: Цифрова трансформація та новаторські підходи в умовах сучасних викликів
Authors: Попкова, К.
Тебенко, Віта Миколаївна
Popkova, K.
Tebenko, Vita
Keywords: готельно-ресторанний бізнес;збільшення конкуренції;інновації;ринок гостинності
Issue Date: 2024
Publisher: Хмельницький : 2024
Citation: Попкова К., Тебенко В. М. Цифрова трансформація та новаторські підходи в умовах сучасних викликів. Актуальні проблеми сучасної науки, розвитку технологій та менеджменту : матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції (Хмельницький, 23 листопада 2023 р.). Хмельницький : ХПФК Національного університету «Львівська політехніка», 2024. С. 212-215.
Abstract: UA: Галузь гостинності на сучасному етапі переживає значні трансформації, де сучасні тенденції та особливості інноваційного розвитку визначають успіх готелів, ресторанів та інших закладів гостинності. Інноваційний розвиток у галузі гостинності не лише вимагає адаптації підприємств до сучасних умов, але й робить їх більш конкурентоспроможними, стійкими та привабливими для клієнтів. Основна складова туристичної індустрії – це готельно ресторанний бізнес, який включає цілий комплекс послуг для туристів та визначає перспективи розвитку туризму. На сучасному етапі науково-технічного прогресу інновації в готельно-ресторанному бізнесі відіграють чи не головну роль у висококонкурентній боротьбі за кожного клієнта. Застосування новітніх технологій готельно рестораному бізнесу дає можливість підвищити ефективність господарської діяльності, знаходити нові резерви підвищення якості обслуговування.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17418
Appears in Collections:Кафедра Публічне управління, адміністрування та право

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9_Digital transformation and innovative approaches_212-215.pdf699.36 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.