Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17417
Title: Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного господарства
Authors: Сапроненко, А.
Тебенко, Віта Миколаївна
Sapronenko, A.
Tebenko, Vita
Keywords: гостинність;зростання туристичного попиту;гастрономічний туризм;інноваційні підходи
Issue Date: 2023
Publisher: Хмельницький : 2023
Citation: Сапроненко А., Тебенко В. М. Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного господарства. Маркетинг майбутнього : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції (Хмельницький, 30 листопада 2023 р.). Хмельницький : ВСП ХТЕФК ДТЕУ, 2023. С. 103-107.
Abstract: UA: Гостинність в туризмі відіграє важливу роль, створюючи приємне середовище для подорожуючих і впливаючи на загальне враження від подорожі. Вона починається з першого контакту, коли гість прибуває на нове місце, і триває протягом усього періоду їхнього перебування. Вона визначається не тільки як прийняття гостей, але і як здатність надати їм комфорт та зробити їхній візит максимально приємним. Гостинність стає важливою складовою успіху будь-якого туристичного напрямку та відіграє ключову роль у створенні позитивного іміджу країни. Країни та регіони, що вміло впроваджують гостинність, мають перевагу в привабливості для туристів. Однією з ключових переваг гостинності є створення позитивного враження. Якщо туристи відчувають тепло та ласку у приймаючій країні, вони схильні рекомендувати її і повертатися знову.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17417
Appears in Collections:Кафедра Публічне управління, адміністрування та право

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8_Modern trends in the development of the hotel and restaurant industry_103-107.pdf777.05 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.