Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17417
Title: | Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного господарства |
Authors: | Сапроненко, А. Тебенко, Віта Миколаївна Sapronenko, A. Tebenko, Vita |
Keywords: | гостинність;зростання туристичного попиту;гастрономічний туризм;інноваційні підходи |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Хмельницький : 2023 |
Citation: | Сапроненко А., Тебенко В. М. Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного господарства. Маркетинг майбутнього : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції (Хмельницький, 30 листопада 2023 р.). Хмельницький : ВСП ХТЕФК ДТЕУ, 2023. С. 103-107. |
Abstract: | UA: Гостинність в туризмі відіграє важливу роль, створюючи приємне середовище для подорожуючих і впливаючи на загальне враження від подорожі. Вона починається з першого контакту, коли гість прибуває на нове місце, і триває протягом усього періоду їхнього перебування. Вона визначається не тільки як прийняття гостей, але і як здатність надати їм комфорт та зробити їхній візит максимально приємним. Гостинність стає важливою складовою успіху будь-якого туристичного напрямку та відіграє ключову роль у створенні позитивного іміджу країни. Країни та регіони, що вміло впроваджують гостинність, мають перевагу в привабливості для туристів. Однією з ключових переваг гостинності є створення позитивного враження. Якщо туристи відчувають тепло та ласку у приймаючій країні, вони схильні рекомендувати її і повертатися знову. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17417 |
Appears in Collections: | Кафедра Публічне управління, адміністрування та право |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
8_Modern trends in the development of the hotel and restaurant industry_103-107.pdf | 777.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.