Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17413
Title: Розвиток сфери туризму в Одеській області
Authors: Тебенко, Віта Миколаївна
Tebenko, Vita
Keywords: туризм;внутрішній туризм в Україні;новаторські підходи;приваблення туристів;інновації в галузі туризму;впровадження ідей
Issue Date: 2023
Publisher: Харків : 2023
Citation: Тебенко В. М. Розвиток сфери туризму в Одеській області. Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України : матеріали І Всеукраїнської науково-практичній конференції (14-15 листопада 2023 р.). Харків : НТУ Харківський політехнічний інститут, 2023. Частина 1. С. 456-460.
Abstract: UA: Україна має надзвичайно вигідне географічне розташування, розвинену транспортну мережу, володіє значними природно-рекреаційними ресурсами та історико-культурними пам‘ятками, населена працелюбним і гостинним народом, має багату національну кухню. Забезпечити високу віддачу від потужного туристичного потенціалу країни, ефективне його використання в інтересах активного відпочинку та оздоровлення можна лише за умов чіткої організації туристичної діяльності, зміцнення існуючої та створення нової матеріально-технічної бази з активним використанням інноваційних технологій, залучення досвідчених і кваліфікованих кадрів. Розвиток рекреації та туризму для Одещини є стратегічним видом діяльності. Одеська область має всі передумови для формування сучасних туристичних послуг, збільшення нових туристичних потоків, забезпечення доступності відпочинку для різних верств населення, у тому числі для осіб з обмеженими фізичними можливостями, а інвестиційна політика відіграє вирішальну роль у забезпеченні сталого розвитку економіки регіону та формує механізм залучення як внутрішніх, так і іноземних інвестицій. Крім цього туризм є одним з найбільш вагомих джерел утворення робочих місць.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17413
Appears in Collections:кафедра Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3._Development of tourism in Odesa region_456-460.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.