Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17310
Title: | Світові інноваційні тренди в культурі обслуговування споживачів підприємств сфери гостинності |
Authors: | Демко, Валентина Сергіївна Попова, А. Г. Demko, Valentyna |
Keywords: | використання віртуальної реальності (VR);використання розширеної реальності (AR);VR-екскурсії;віртуальне середовище |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Запоріжжя : 2023 |
Citation: | Демко В. С., Попова А. Г. Світові інноваційні тренди в культурі обслуговування споживачів підприємств сфери гостинності. Сучасні виклики та перспективи розвитку економіки і бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (6 грудня 2023 року, м. Запоріжжя). Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С. 37-40. |
Abstract: | UA: Культура обслуговування споживачів в готельно-ресторанній галузі є непохитною, але інновації в цьому секторі не стоять на місці. Однією з ключових тенденцій є впровадження технологій штучного інтелекту (ШІ) для поліпшення обслуговування клієнтів. Аналіз поведінки клієнтів, персоналізовані рекомендації та автоматизація бронювань - усе це допомагає підвищити рівень задоволення гостей. Ще однією важливою тенденцією є сталий розвиток концепції "готелів майбутнього". Сучасні споживачі все більше цінують екологічність та сталість. Готелі впроваджують енергоефективні технології, системи управління водою та відходами, а також пропонують страви зі сталим виробництва. Іншим важливим аспектом є фокус на здоровому харчуванні та індивідуальних дієтичних потребах. Готелі та ресторани надають розширений вибір здорових страв, враховуючи алергії та дієтичні обмеження. У культурі обслуговування також важливою стає інтерактивність. Використання віртуальної реальності та розширеної реальності для створення неповторних вражень для гостей - це ще одна інновація, яка здобуває популярність. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17310 |
Appears in Collections: | Кафедра Економіки і бізнесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
+Zb_tez_ FEB_2023__37-40.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.