Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17234
Title: Розробка моделі управління роботою ремонтно-механічних цехів на підприємствах за допомогою системи SAP ERP
Authors: Лубко, Дмитро Вікторович
Lubko, Dmytro
Keywords: програмне середовище SAP ERP;моделювання бізнес-процесів;планування завантаження виробничих потужностей цехів-виробників;технічне обслуговування та ремонт обладнання на підприємстві;виготовлення виробів РМУ
Issue Date: 2023
Publisher: Запоріжжя : 2023
Citation: Лубко Д. В. Розробка моделі управління роботою ремонтно-механічних цехів на підприємствах за допомогою системи SAP ERP. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.205-210.
Abstract: UA: Визначено, що на крупних металургійних виробництвах/ підприємствах (таких як наприклад Дніпровський металургійний завод, Дніпроспецсталь, Запорізький сталепрокатний завод, тощо) виконання ремонтів зводиться до виконання заказів багаточисельних окремих підрозділів таких комбінатів. Заказ на виготовлення та ремонт обладнання повинен пройти усі стадії узгодження і розробки технології виготовлення і ремонтів, а так як на таких металургійних гігантах таких замовлень десятки тисяч, необхідно мати інструменти які відповідають за взаємозв'язок всіх етапів проходження заказів. Саме для цього і повинна бути спеціально розроблена та адаптована бізнес-модель управління ремонтними цехами, яка б дозволила вирішити (або облегшити) цю задачу, і саме це і визначає проблематику даної статті.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17234
UDC: 004.4’2
Appears in Collections:Кафедра Комп'ютерні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-V_mnpk_2023._205-210.pdf629.42 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.