Огляд перспективних способів заморожування харчових продуктів
Вантажиться...
Дата
Автори
Нестеров, Д.
Ковальов, Олександр Олександрович
Nesterov, D.
Kovalov, Oleksandr
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Запоріжжя : ТДАТУ
Анотація
UA: Заморожування є одним з
найпоширеніших методів консервації харчових продуктів. Цей процес
дозволяє зберегти якість і тривалість зберігання продуктів, запобігаючи
їх псуванню і зберігаючи біологічні характеристики. В останні роки
були розроблені та вдосконалені різноманітні методи заморожування,
спрямовані на поліпшення якості продуктів, зберігання поживних
речовин і збереження природних смакових властивостей, розглянемо їх
переваги та недоліки.
Опис
Бібліографічний опис
Нестеров Д., Ковальов О. О. Огляд перспективних способів заморожування харчових продуктів. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції, м. Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р. Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.179-181.