Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17212
Title: Огляд перспективних способів заморожування харчових продуктів
Authors: Нестеров, Д.
Ковальов, Олександр Олександрович
Nesterov, D.
Kovalov, Oleksandr
Keywords: здорове харчування;заморожування;розпилення рідини;якість та тривале зберігання;дослідження в сфері заморожування продуктів;використання екологічно чистих охолоджувальних речовин
Issue Date: 2023
Publisher: Запоріжжя : 2023
Citation: Нестеров Д., Ковальов О. О. Огляд перспективних способів заморожування харчових продуктів. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.179-181.
Abstract: UA: Заморожування є одним з найпоширеніших методів консервації харчових продуктів. Цей процес дозволяє зберегти якість і тривалість зберігання продуктів, запобігаючи їх псуванню і зберігаючи біологічні характеристики. В останні роки були розроблені та вдосконалені різноманітні методи заморожування, спрямовані на поліпшення якості продуктів, зберігання поживних речовин і збереження природних смакових властивостей, розглянемо їх переваги та недоліки.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17212
UDC: [ 664.8.375:634.7]
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-V_mnpk_2023._179-181.pdf520.46 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.