Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17212
Title: | Огляд перспективних способів заморожування харчових продуктів |
Authors: | Нестеров, Д. Ковальов, Олександр Олександрович Nesterov, D. Kovalov, Oleksandr |
Keywords: | здорове харчування;заморожування;розпилення рідини;якість та тривале зберігання;дослідження в сфері заморожування продуктів;використання екологічно чистих охолоджувальних речовин |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Запоріжжя : 2023 |
Citation: | Нестеров Д., Ковальов О. О. Огляд перспективних способів заморожування харчових продуктів. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.179-181. |
Abstract: | UA: Заморожування є одним з найпоширеніших методів консервації харчових продуктів. Цей процес дозволяє зберегти якість і тривалість зберігання продуктів, запобігаючи їх псуванню і зберігаючи біологічні характеристики. В останні роки були розроблені та вдосконалені різноманітні методи заморожування, спрямовані на поліпшення якості продуктів, зберігання поживних речовин і збереження природних смакових властивостей, розглянемо їх переваги та недоліки. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17212 |
UDC: | [ 664.8.375:634.7] |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-V_mnpk_2023._179-181.pdf | 520.46 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.