Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17211
Title: | Використання ежекції для підвищення енергоефективності диспергування в струминному гомогенізаторі молока |
Authors: | Ковальов, Олександр Олександрович Самойчук, Кирило Олегович Паляничка, Надія Олександрівна Kovalov, Oleksandr Samoichuk, Kyryl Palianychka, Nadiia |
Keywords: | гомогенізація молочних продуктів;технічне обслуговування;конфузор;енергоефективність |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Запоріжжя : 2023 |
Citation: | Ковальов О. О., Самойчук К. О., Паляничка Н. О. Використання ежекції для підвищення енергоефективності диспергування в струминному гомогенізаторі молока. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.176-179. |
Abstract: | UA: Незважаючи на тривалу історію використання диспергування для диспергування молочного жиру досі актуальним є зниження енергетичних витрат процесу при одночасному забезпеченні показників якості на рівні вимог нормативної документації. Результати новітніх досліджень дозволяють дійти висновку, що досягти суттєвого підвищення енергоефективності диспергування можливо за рахунок розробки та дослідження конструкцій, принцип дії яких ґрунтується на створенні максимальної різниці між показниками швидкості знежиреного молока та вершків. До таких конструкцій належать диспергатори струминних типів, деякі з яких розглянемо далі |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17211 |
UDC: | 637.134 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-V_mnpk_2023._176-179.pdf | 527.27 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.