Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17207
Title: | Аналіз процесу подрібнення матеріалів у харчовій галузі |
Authors: | Самойчук, Кирило Олегович Ковальов, М. К. Ковальов, Олександр Олександрович Samoichuk, Kyryl Kovalov, M. Kovalev, Oleksandr |
Keywords: | харчова промисловость;дроблення;виробництво продуктів харчування;подрібненні сировини |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Запоріжжя : 2023 |
Citation: | Самойчук К. О., Ковальов М. К., Ковальов О. О. Аналіз процесу подрібнення матеріалів у харчовій галузі. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.163-166. |
Abstract: | UA: Дроблення є важливим процесом, який дозволяє подрібнювати сировину та готові продукти до бажаного розміру частинок. Дроблення є одним з ключових процесів в харчовій промисловості, що відіграє важливу роль у підготовці сировини та переробці продуктів харчування. Ця технологічна операція полягає в подрібненні сировини на менші частки з метою полегшення подальшої обробки та забезпечення бажаної якості кінцевого продукту [1]. Тези доповіді присвячені розгляду ключових аспектів теорії дроблення в харчовій промисловості, фізичних та хімічних аспектів процесу, вибір обладнання для дроблення, а також контроль якості та оптимізацію процесу. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17207 |
UDC: | 631.361.43:664.788 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-V_mnpk_2023._163-166.pdf | 527.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.