Аналіз процесу подрібнення матеріалів у харчовій галузі
Вантажиться...
Дата
Автори
Самойчук, Кирило Олегович
Ковальов, М. К.
Ковальов, Олександр Олександрович
Samoichuk, Kyryl
Kovalov, M.
Kovalev, Oleksandr
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Запоріжжя : 2023
Анотація
UA: Дроблення є важливим процесом, який
дозволяє подрібнювати сировину та готові продукти до бажаного
розміру частинок. Дроблення є одним з ключових процесів в харчовій
промисловості, що відіграє важливу роль у підготовці сировини та
переробці продуктів харчування. Ця технологічна операція полягає в
подрібненні сировини на менші частки з метою полегшення подальшої
обробки та забезпечення бажаної якості кінцевого продукту [1]. Тези
доповіді присвячені розгляду ключових аспектів теорії дроблення в
харчовій промисловості, фізичних та хімічних аспектів процесу, вибір
обладнання для дроблення, а також контроль якості та оптимізацію
процесу.
Опис
Бібліографічний опис
Самойчук К. О., Ковальов М. К., Ковальов О. О. Аналіз процесу подрібнення матеріалів у харчовій галузі. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.163-166.