Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17207
Title: Аналіз процесу подрібнення матеріалів у харчовій галузі
Authors: Самойчук, Кирило Олегович
Ковальов, М. К.
Ковальов, Олександр Олександрович
Samoichuk, Kyryl
Kovalov, M.
Kovalev, Oleksandr
Keywords: харчова промисловость;дроблення;виробництво продуктів харчування;подрібненні сировини
Issue Date: 2023
Publisher: Запоріжжя : 2023
Citation: Самойчук К. О., Ковальов М. К., Ковальов О. О. Аналіз процесу подрібнення матеріалів у харчовій галузі. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.163-166.
Abstract: UA: Дроблення є важливим процесом, який дозволяє подрібнювати сировину та готові продукти до бажаного розміру частинок. Дроблення є одним з ключових процесів в харчовій промисловості, що відіграє важливу роль у підготовці сировини та переробці продуктів харчування. Ця технологічна операція полягає в подрібненні сировини на менші частки з метою полегшення подальшої обробки та забезпечення бажаної якості кінцевого продукту [1]. Тези доповіді присвячені розгляду ключових аспектів теорії дроблення в харчовій промисловості, фізичних та хімічних аспектів процесу, вибір обладнання для дроблення, а також контроль якості та оптимізацію процесу.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17207
UDC: 631.361.43:664.788
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-V_mnpk_2023._163-166.pdf527.23 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.