Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17200
Title: | Вплив показника структурності грунту в поверхневому шарі смугової гряди на стан розвитку живцевих підщеп плодових культур |
Authors: | Чижиков, Іван Олександрович Сушко, Сергій Леонідович Chyzhykov, Ivan Sushko, Serhii |
Keywords: | дослідження;технології вирощування саджанців плодових культур;формування кореневої системи |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Запоріжжя : 2023 |
Citation: | Чижиков І. О., Сушко С. Л. Вплив показника структурності грунту в поверхневому шарі смугової гряди на стан розвитку живцевих підщеп плодових культур. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.57-62. |
Abstract: | UA: У технології вирощування саджанців плодових культур ґрунт є важливим фактором формування та розвитку щепи, як середовище знаходження кореневої частини рослини. Серед відомих існуючих способів вирощування саджанців плодових культур, автором запропонований спосіб вирощування саджанців плодових культур на смугових грядах. Цей спосіб, що не передбачає пересаджування підщеп, за рахунок висадження живців за певною схемою у смугу, верхній шар якої повинен бути структурований на глибину висадження живця, а контур смуги у поперечно-вертикальній площині мати ущільнену стінку, вирішує декілька суттєвих проблем щодо забезпечення біоструктурних показників якості саджанця на етапах його вирощування, що мають місце в існуючих способах вирощування. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17200 |
UDC: | 631.5 |
Appears in Collections: | кафедра Сільськогосподарські машини |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-V_mnpk_2023._57-62.pdf | 740.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.