Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17198
Title: Особливості конструкції вібраційного швидкоморозильного пристрою
Authors: Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Паляничка, Надія Олександрівна
Verkholantseva, Valentyna
Palianychka, Nadiia
Keywords: розробка обладнання;заморожування ягід;харчова промисловість;збереження продуктів
Issue Date: 2023
Publisher: Запоріжжя : 2023
Citation: Верхоланцева В. О., Паляничка Н. О. Особливості конструкції вібраційного швидкоморозильного пристрою. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С. 25-27.
Abstract: UA; Для фермерських господарств, що займаються вирощуванням ягоди в промислових масштабах, першорядним завданням є збереження цієї смачної, соковитої, але дуже вибагливої до умов зберігання ягод. Адже за кімнатної температури ягода зберігає свої властивості та товарний зовнішній вигляд не більше 8 годин. Після цього плоди ягід починають виділяти сік, втрачають свою пружність і презентабельність. Заморозка ягід дозволяє зберігати максимально довго без втрати смакових та корисних властивостей. Це дає можливість не відправляти її відразу на переробку, а продавати практично у свіжому вигляді, у тому числі на експорт, що підвищить прибутковість ягідного бізнесу.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17198
UDC: 621.565.9:634.7
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-V_mnpk_2023._25-27.pdf607.87 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.