Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17197
Title: Розвиток навичок критичного мислення у студентів нелінгвістичних спеціальностей під час вивчення іноземної мови
Authors: Зайцева, Наталя Володимирівна
Zaitseva, Natalia
Keywords: критичне мислення;узагальнення;висновки;автентичність;неупередженість;critical thinking;summarizing;making inferences;authenticity;impartiality
Issue Date: 2023
Publisher: Запоріжжя : 2023
Citation: Зайцева Н. В. Розвиток навичок критичного мислення у студентів нелінгвістичних спеціальностей під час вивчення іноземної мови. Проблеми викладання іноземних мов у закладах вищої освіти – 2023 : програма і матеріали ІІ всеукраїнської інтернет-конференції (Запоріжжя, 28 квітня 2023 р.) ТДАТУ, кафедра іноземних мов. Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С. 94-99.
Abstract: UA: Мовлення є вираженням думки, а мова – відображенням ментальності. Організація думок нерозривно пов’язана зі структурою рідної мови особистості. Під час мовлення людини її співрозмовник сприймає отриману інформацію як форму особистого мислення і підсвідомо ідентифікує лінгвістичні і когнітивні здібності мовця як рівнозначні, часто формуючи упереджений образ. Щоб сформувати навичку ефективно структурувати і виражати власний розумовий процес іноземною мовою, слід прищепити здобувачам освіти навички критичного мислення, критичного читання і критичного письма. EN: The article deals with the analysis of the importance of the critical thinking skills for students of nonlinguistic specialities. The critical thinking skills classification is analyzed. The tasks for developing critical reading, listening, writing and speaking in foreign languages are provided.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17197
Appears in Collections:кафедра Іноземні мови

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+2 intternet-conf inozemna mova_2023_94-99.pdf664.37 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.