Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17172
Title: Формування цукрів у плодах черешні, що вирощена в умовах Півдня України.
Authors: Іванова, Ірина Євгеніївна
Пендак, Я. І.
Басанець, С. В.
Keywords: біохімічний склад плодів черешні;прогнозування вмісту цукрів у плодах черешні;впливу погодно кліматичних факторів на показник вмісту цукрів у плодах черешні;показник вмісту цукрів у плодах черешні
Issue Date: Nov-2023
Publisher: Запоріжжя: ТДАТУ
Citation: Іванова І. Є., Пендак Я. І., Басанець С. В. Формування цукрів у плодах черешні, що вирощена в умовах Півдня України. Актуальні питання виробництва продукції рослинництва та садівництва: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (Запоріжжя, 8 листопада 2023 р.) / ТДАТУ; ред. кол. С. В. Кюрчев, А.І. Панченко [та ін.].Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С. 67-69
Abstract: Південь України має природні можливості для збільшення виробництва плодів кісточкових культур, особливо черешні. У плодоношення вступають нові врожайні сорти черешні з високими десертними та технологічними якостями. Обмеженість термінів їх споживання спонукає ряд дослідників досліджувати якість плодів черешні та їх подальшу придатність до різних способів зберігання та видів переробки.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17172
Appears in Collections:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Conf_roslin_2023- 27.pdf758.27 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.