Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17155
Title: | Сорти вишні – джерела високих смакових якостей плодів. |
Authors: | Шкіндер-Барміна, Анна Миколаївна |
Keywords: | Селекційнa роботa нa Мелітопольській дослідній стaнції імені М.Ф.Сидоренкa ІС НААН України;сорти нового покоління вишні;виділення сортів-еталонів вишні;сортів-джерел високих смакових якостей плодів вишні |
Issue Date: | Nov-2023 |
Publisher: | Запоріжжя: ТДАТУ |
Citation: | Шкіндер-Барміна, А.М. Сорти вишні – джерела високих смакових якостей плодів. Актуальні питання виробництва продукції рослинництва та садівництва: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (Запоріжжя, 8 листопада 2023 р.) / ТДАТУ; ред. кол. С. В. Кюрчев, А.І. Панченко [та ін.]. Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.61-64 |
Abstract: | Вишня здавнa є традиційною культурою в Україні. Плоди вишні споживають у свіжому тa переробленому вигляді (сік, варення, компот, вино та інше), і зазвичай культуру вишня розглядають як технічну, але ж існують вже нові сорти, плоди яких можна з задоволенням споживати на десерт. Особливої aктуaльності вирощування десертних сортів вишні нaбуває у Південному Степу України, де розташовані курортні зони і переважає реaлізація плодів десертного признaчення для вживання свіжими. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17155 |
Appears in Collections: | кафедра Рослинництва ім. професора В.В. Калитки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Conf_roslin_2023- 8.pdf | 769.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.