Сорти вишні – джерела високих смакових якостей плодів.
Вантажиться...
Дата
Автори
Шкіндер-Барміна, Анна Миколаївна
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Запоріжжя: ТДАТУ
Анотація
Вишня здавнa є традиційною культурою в Україні. Плоди вишні споживають
у свіжому тa переробленому вигляді (сік, варення, компот, вино та інше), і
зазвичай культуру вишня розглядають як технічну, але ж існують вже нові сорти,
плоди яких можна з задоволенням споживати на десерт. Особливої aктуaльності
вирощування десертних сортів вишні нaбуває у Південному Степу України, де
розташовані курортні зони і переважає реaлізація плодів десертного признaчення
для вживання свіжими.
Опис
Бібліографічний опис
Шкіндер-Барміна, А.М. Сорти вишні – джерела високих смакових якостей плодів. Актуальні питання виробництва продукції рослинництва та садівництва: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (Запоріжжя, 8 листопада 2023 р.) / ТДАТУ; ред. кол. С. В. Кюрчев, А.І. Панченко [та ін.]. Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.61-64