Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17126
Title: ВПЛИВ ОБРОБКИ ПЛОДІВ АБРИКОСА АНТИОКСИДАНТАМИ НА ПОКАЗНИКИ ЇХ ТОВАРНОЇ ЯКОСТІ ПРИ ЗБЕРІГАННІ
Authors: Безменнікова, Вікторія
Issue Date: 2009
Citation: Безменнікова В.М. Вплив обробки плодів абрикоса антиоксидантами на показники їх товарної якості при зберіганні. Вісник ЖНАЕУ, 2009, №2. С.301-306
Abstract: Встановлено, що найбільш ефективним способом обробки плодів абрикоса сортів Краснощокий і Мелітопольський пізній є обприскування їх розчином антиоксидантів на материнській рослині, яке дозволяє подовжити термін зберігання на 25 діб, порівняно з необробленими плодами, знизити природну втрату маси в 1,8 і 1,7 раза, зменшити в 2,3 і 2,7 раза відповідно абсолютний відхід і технічний брак за рахунок зниження ураження плодів мікробіологічними та фізіологічними хворобами.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17126
UDC: [631.56+634.21]:678.048
Appears in Collections:кафедра Рослинництва ім. професора В.В. Калитки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VZNAU_2009_2_301-306.pdf290.18 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.