Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17126
Title: | ВПЛИВ ОБРОБКИ ПЛОДІВ АБРИКОСА АНТИОКСИДАНТАМИ НА ПОКАЗНИКИ ЇХ ТОВАРНОЇ ЯКОСТІ ПРИ ЗБЕРІГАННІ |
Authors: | Безменнікова, Вікторія |
Issue Date: | 2009 |
Citation: | Безменнікова В.М. Вплив обробки плодів абрикоса антиоксидантами на показники їх товарної якості при зберіганні. Вісник ЖНАЕУ, 2009, №2. С.301-306 |
Abstract: | Встановлено, що найбільш ефективним способом обробки плодів абрикоса сортів Краснощокий і Мелітопольський пізній є обприскування їх розчином антиоксидантів на материнській рослині, яке дозволяє подовжити термін зберігання на 25 діб, порівняно з необробленими плодами, знизити природну втрату маси в 1,8 і 1,7 раза, зменшити в 2,3 і 2,7 раза відповідно абсолютний відхід і технічний брак за рахунок зниження ураження плодів мікробіологічними та фізіологічними хворобами. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17126 |
UDC: | [631.56+634.21]:678.048 |
Appears in Collections: | кафедра Рослинництва ім. професора В.В. Калитки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
VZNAU_2009_2_301-306.pdf | 290.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.