Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17035
Title: Розробка етапів та виконання проектування автоматизованої системи підбору персоналу
Authors: Лубко, Дмитро Вікторович
Логвиненко, Є. Г.
Keywords: інформаційна система програмування Python;підбір персоналу;інформація о підприємстві;надання автоматизованої можливості відправляти та створювати резюме;інформація о вільних вакансіях;автоматичне оповіщення о новинах
Issue Date: 2021
Publisher: Мелітополь : 2021
Citation: Лубко Д. В., Логвиненко Є. Г. Розробка етапів та виконання проектування автоматизованої системи підбору персоналу. Сучасні комп’ютерні та інформаційні системи і технології : матеріали ІІ Всеукраїнської наук.-практ. інтернет-конф. (м. Мелітополь, 01-12 грудня 2021 р.). Мелітополь : ТДАТУ, 2021. С. 100-105.
Abstract: UA: У всі часи відбір співробітників намагалися проводити ретельно, оскільки якість людських ресурсів визначало можливості організації. Однак раніше відбір здійснювався без допомоги науково-обґрунтованих критеріїв, принципів і методів, з опорою на інтуїцію та метод проб і помилок. Такий підхід в сучасних умовах стає не тільки неефективним з точки зору забезпечення потреб організації в кваліфікованому персоналі, але і досить дорогим і ризикованим. Сучасні дослідники сфери управління персоналом зазначають, що відбувається криза традиційної системи відносин «організація - людина», відповідно до якої організація в свідомості співробітників була багаторівневою, вічно існуючою системою, по вертикалі якої можна просуватися все життя. Успіх людини в професійній діяльності визначався якістю організації, в якій він працював, і ступенем лояльності до неї. Сьогодні процеси, що відбуваються в економіці, широкомасштабне впровадження Інтернету, що дає можливість моментального інформаційного обміну на ринку праці, глобалізація бізнесу зумовили перехід до сучасної системи відносин «людина – організація», при яких співробітники роблять кар’єру не в організації, а на ринку.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17035
UDC: 004.891.2
Appears in Collections:Кафедра Комп'ютерні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zbirnik_KN_100-105.pdf897.24 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.