Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17033
Title: Актуальність та аналіз проектування інформаційної автоматизованої системи підбору персоналу
Authors: Лубко, Дмитро Вікторович
Keywords: підбір персоналу;оцінка потреби в персоналі;залучення та набір кандидатів;вибір методів та технологій;проведення процедури відбору;створення кадрового резерву
Issue Date: 2021
Publisher: Мелітополь : 2021
Citation: Лубко Д. В. Актуальність та аналіз проектування інформаційної автоматизованої системи підбору персоналу. Сучасні комп’ютерні та інформаційні системи і технології : матеріали ІІ Всеукраїнської наук.-практ. інтернет-конф. (м. Мелітополь, 01-12 грудня 2021 р.). Мелітополь : ТДАТУ, 2021. С. 95-99.
Abstract: UA: Актуальність даної теми полягає в тому, що в сучасних умовах ринку якісність відбору персоналу стала найважливішим фактором у роботі будь-якої організації. Кожній організації необхідно виявляти найкращих і підготовлених співробітників з великої кількості претендентів на вакансію, для того щоб залишатися конкурентоспроможною. Відбір серед усіх кандидатів найбільш підходящого і потрібного для конкретної роботи, є основою успіху організації. З проблемою відбору персоналу та його подальшого навчання стикається кожна організація, проте вирішують її всі організації по- різному. Відбір персоналу – дуже важливий і відповідальний момент в управлінні кадрами, залежить від конкретних людей, від їх знань, компетентності, кваліфікації та мотивації. Помилки при відборі персоналу можуть негативно відбитися на ефективності роботи в організації. Відбір персоналу – процес дослідження особистості кандидата і прийняття рішення про відповідність його знань, умінь, навичок, професійно важливих якостей і здоров’я для конкретної діяльності. Відбір персоналу – відповідальний період в діяльності з управління персоналом. Це – процес, за допомогою якого підприємство або організація вибирає з ряду заявників одного або декількох, які найкраще підходять під критерії відбору на вакантне місце, беручи до уваги поточні умови навколишнього оточення.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17033
UDC: 004.891.2
Appears in Collections:Кафедра Комп'ютерні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zbirnik_KN_95-99.pdf854.35 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.