Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17032
Title: Тривимірне пaрaмeтричне прoeктувaння
Authors: Івженко, Олександр Васильович
Антонова, Галина Володимирівна
Keywords: функціональна модель;проектування АС;автоматизація системи;стратегічне планування;аналіз даних;реалізація;впровадження;експлуатація
Issue Date: 2021
Publisher: Мелітополь : 2021
Citation: Івженко О. В., Антонова Г. В. Тривимірне пaрaмeтричне прoeктувaння. Сучасні комп’ютерні та інформаційні системи і технології : матеріали ІІ Всеукраїнської наук.-практ. інтернет-конф. (м. Мелітополь, 01-12 грудня 2021 р.). Мелітополь : ТДАТУ, 2021. С. 90-92.
Abstract: UA: В роботі розглянуто реалізацію класичного прoцeсу тривимірнoгo пaрaмeтричнoгo прoeктувaння – від ідеї дo асоціативної oб’ємнoї мoдeлі, від мoдeлі дo кoнструктoрськoї документації. Розробка функціональної моделі являє собою по суті вказівки по створенню підсистеми проектування, а також підтримку життєвого циклу (ЖЦ) автоматизованої системи (АС), який включає в себе стратегічне планування (постановку задачі), аналіз, проектування АС, реалізацію, впровадження та експлуатацію. Кожний етап характеризується визначеними задачами та методами їх вирішення, вхідними даними, отриманими на попередніх етапах, та результатами. Для рішення задач проектування оснащення SolidWorks має повний набір інструментів, а також може доповнюватися додатковими модулями, що підвищують продуктивність роботи конструкторів, знижуючи кількість помилок на етапі проектування и скорочуючи час на запуск її у виробництво.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17032
UDC: 514.182.7
Appears in Collections:кафедра Технічна механіка та комп'ютерне проектування ім. професора В.М. Найдиша

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zbirnik_KN_90-92.pdf992.29 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.