Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16983
Title: Дослідження можливостей програмного продукту GPSS World при моделюванні інформаційних системи
Authors: Мацулевич, Олександр Євгенович
Тетервак, Ілля Романович
Keywords: моделювання інформаційних систем;застосування програми GPSS World;проведення експериментів;комп'ютерна графіка
Issue Date: 2022
Publisher: Запоріжжя : 2022
Citation: Мацулевич О. Є., Тетервак І. Р. Дослідження можливостей програмного продукту GPSS World при моделюванні інформаційних системи. Сучасні комп’ютерні та інформаційні системи і технології : матеріали ІІІ Всеукраїнської наук.-практ. інтернет-конф. (Запоріжжя, 12-19 грудня 2022 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2022. С. 349-353.
Abstract: UA: Ефективність побудови і використання інформаційних систем стала надзвичайно актуальним завданням, особливо в умовах недостатнього фінансування інформаційних технологій на підприємствах. Основу інформаційної системи складає обчислювальна система, яка включає такі компоненти, як локальна мережа, комп'ютерне та периферійне обладнання, обладнання зберігання даних, системне програмне забезпечення. Найбільш поширеним підходом до проектування інформаційних систем в даний час є використання експертних оцінок. Відповідно до цього підходу фахівці в області комп’ютерних мереж на підставі досвіду і експертних оцінок здійснюють проектування обчислювальної системи. Цей підхід дозволяє мінімізувати витрати на етапі проектування, швидко оцінити вартість реалізації інформаційної системи. Проте рішення, отримані з використанням експертних оцінок, носять суб'єктивний характер, як і оцінка гарантій працездатності пропонованого проекту системи.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16983
UDC: 519.872
Appears in Collections:кафедра Технічна механіка та комп'ютерне проектування ім. професора В.М. Найдиша

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
conferens III 2022_349-353.pdf1.48 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.