Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16979
Title: Методика розробки та проектування інформаційної веб-системи «Бібліотека»
Authors: Назаров, Є. М.
Scientific director: Лубко, Дмитро Вікторович
Keywords: проектування інформаційної веб-системи «Бібліотека»;структура тематичної інформаційної веб-системи;бібліотека;бібліотечна сфера
Issue Date: 2022
Publisher: Запоріжжя : 2022
Citation: Назаров Є. М., Лубко Д. В. Методика розробки та проектування інформаційної веб-системи «Бібліотека». Сучасні комп’ютерні та інформаційні системи і технології : матеріали ІІІ Всеукраїнської наук.-практ. інтернет-конф. (Запоріжжя, 12-19 грудня 2022 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2022. С. 247-251.
Abstract: UA: Інтернет став невід'ємною частиною нашого життя. Подорожуючи по мережі Інтернет, ми зустрічаємо різноманітні веб-сайти. На одних продають речі, на інших запрошують знайти друзів для спілкування. Є широко затребувані інформаційні портали, а є сайти, присвячені окремим людям або компаніям. Тенденція така, що для успіху необхідно заявити про себе в Інтернеті, а значить, власна персональна сторінка повинна бути у будь-якої фірми і навіть у особистості. WWW - сторінки (веб-сторінки) представляють собою гіпертекстові документи. Веб-сторінки, об'єднані однією темою, що мають однаковий дизайн і знаходяться на одному веб-сервери, являють собою веб-сайт (веб-систему). Переглядати веб-сторінки можна за допомогою спеціальної програми – браузера. З розвитком технологій гіпертекстової розмітки в Інтернеті стало з'являтися все більше сайтів, тематика яких є абсолютно різною - від сайтів крупних компаній, які показують успіхи компанії, до сайтів маленьких фірм, що пропонують відвідати їх офіси в межах одного міста.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16979
UDC: 004.415
Appears in Collections:Кафедра Комп'ютерні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
conferens III 2022_247-251.pdf1.61 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.