Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16976
Title: Вибір онлайн засобів для розробки паралельних програм з використанням бібліотеки MPI
Authors: Сіциліцин, Юрій Олександрович
Keywords: хмарна платформа Amazon Web Services;технології розподілених систем;паралельні обчислення;організація віртуального навчального кластеру;онлайн сервіс
Issue Date: 2022
Publisher: Запоріжжя : 2022
Citation: Сіциліцин Ю.О. Вибір онлайн засобів для розробки паралельних програм з використанням бібліотеки MPI. Сучасні комп’ютерні та інформаційні системи і технології : матеріали ІІІ Всеукраїнської наук.-практ. інтернет-конф. (Запоріжжя, 12-19 грудня 2022 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2022. С. 223-225.
Abstract: UA: Події останніх років суттєво змінили всю систему освіти в Україні та світі. Вітчизняні та світові системи зіткнулися з пандемією коронавірусу, до чого досить швидко змогли адаптуватися завдяки попереднім напрацюванням щодо формату дистанційного навчання. Тепер вітчизняна освітня система зіткнулася з викликами, що постали внаслідок війни з Росією на Сході України. Більшість навчальних закладів, яких безпосередньо зачепили воєнні діє на сході продовжили працювати у дистанційному режимі навчання. Ще один виклик – це окуповані учбові аудиторії та обладнання для проведення лабораторних занять. Є багато практичних дисциплін, які потребують наявність аудиторного обладнання для проведення практичних занять. Одна з таких дисциплін це «Технології розподілених систем та паралельних обчислень». Під час аудиторних занять здобувачі, які вивчають цю дисципліну проводять ряд практичних робіт у ході яких необхідно розробити розподілену програму для учбового кластеру або розробити таку програму для запуску у локальній комп‘ютерній мережі. Головним обладнанням під час таких практичних робіт є наявність декілька комп‘ютерів, які поєднані у комп‘ютерну мережу.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16976
UDC: 378.091.33
Appears in Collections:Кафедра Комп'ютерні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
conferens III 2022_223-225.pdf1.3 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.