Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16912
Title: | Застосування інструментів цифрового маркетингу у ресторанному бізнесі. |
Authors: | Шквиря, Наталя Олександрівна |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Шквиря Н. О. Застосування інструментів цифрового маркетингу у ресторанному бізнесі. Глухівські наукові читання - 2022. Актуальні питання суспільних та гуманітарних наук: зб. матеріалів ХІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції. Глухів, 2022. С. 37-39. |
Abstract: | Ресторанний бізнес успішний сьогодні багато в чому завдяки маркетинговим стратегіям, які необхідні для його популяризації. Існує чітка цільова аудиторія, яку всі ресторани прагнуть захопити, знайшовши успішні маркетингові тактики. Маркетинг - це система, що охоплює як рекламу, так зв‘язки з громадськістю. Без маркетингу бізнес не зможе запропонувати найкращі продукти або послуги в галузі, і жоден з потенційних клієнтів не зможе дізнатися про підприємство. Ресторанний бізнес, як один із наймолодших споживчих ринків, почав також входити у всесвітню мережу, реєструючи свої сайти, відкриваючи групи в соціальних мережах та розміщуючись в інтернет-каталогах підприємств. Дуже мала кількість закладів використовують нестандартні інтернет-комунікації та різні цікаві електронні сервіси на своїх сайтах. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16912 |
Appears in Collections: | Кафедра Маркетинг |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.