Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16865
Title: | Теплофізичні характеристики і параметри – критерій контролю якості плодоовочевої продукції. |
Other Titles: | THERMOPHYSICAL CHARACTERISTICS AND PARAMETERS - CRITERION OF QUALITY CONTROL OF FROZEN PRODUCTION |
Authors: | Стручаєв, М.І. Постол, Юлія Олександрівна Postol, Yuliia |
Keywords: | коефіцієнт теплопровідності;теплова і холодильна обробка;плодоовочева продукція;coefficient of thermal conductivity;heat and ho-bedding processing;fruit and vegetable production |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Мелітополь, ТДАТУ |
Citation: | Стручаєв М.І., Постол Ю.О. Теплофізичні характеристики і параметри – критерій контролю якості плодоовочевої продукції. Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету: електронне наукове фахове видання. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. Вип.9, том 1. С. 524 -530 |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16865 |
ISSN: | 2220-8674 |
DOI: | 10.31388/2220-8674-2019-1-51 |
UDC: | 664.8:634/635 |
Appears in Collections: | кафедра Електротехнології і теплові процеси |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
51_2019.pdf | 552.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.