Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16865
Title: Теплофізичні характеристики і параметри – критерій контролю якості плодоовочевої продукції.
Other Titles: THERMOPHYSICAL CHARACTERISTICS AND PARAMETERS - CRITERION OF QUALITY CONTROL OF FROZEN PRODUCTION
Authors: Стручаєв, М.І.
Постол, Юлія Олександрівна
Postol, Yuliia
Keywords: коефіцієнт теплопровідності;теплова і холодильна обробка;плодоовочева продукція;coefficient of thermal conductivity;heat and ho-bedding processing;fruit and vegetable production
Issue Date: 2019
Publisher: Мелітополь, ТДАТУ
Citation: Стручаєв М.І., Постол Ю.О. Теплофізичні характеристики і параметри – критерій контролю якості плодоовочевої продукції. Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету: електронне наукове фахове видання. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. Вип.9, том 1. С. 524 -530
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16865
ISSN: 2220-8674
DOI: 10.31388/2220-8674-2019-1-51
UDC: 664.8:634/635
Appears in Collections:кафедра Електротехнології і теплові процеси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
51_2019.pdf552.09 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.