Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16771
Title: | Роль управління у формуванні організаційної культури на підприємствах готельно-ресторанного господарств |
Authors: | Агєєва, Ірина Вікторівна |
Issue Date: | May-2022 |
Publisher: | Тернопіль : ЗУНУ |
Citation: | Агєєва І.В. Роль управління у формуванні організаційної культури на підприємствах готельно-ресторанного господарств. Перспективи індустрії гостинності та міжнародного бізнесу: світові тенденції та національні пріоритети: збірник тез міжнародної науково-практичної конференції. 5–6 травня 2022 року. Тернопіль : ЗУНУ, 2022. С.56-57. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16771 |
Appears in Collections: | кафедра Менеджмент |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
4 Агєєва_teza.pdf | 406.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.