Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16771
Title: Роль управління у формуванні організаційної культури на підприємствах готельно-ресторанного господарств
Authors: Агєєва, Ірина Вікторівна
Issue Date: May-2022
Publisher: Тернопіль : ЗУНУ
Citation: Агєєва І.В. Роль управління у формуванні організаційної культури на підприємствах готельно-ресторанного господарств. Перспективи індустрії гостинності та міжнародного бізнесу: світові тенденції та національні пріоритети: збірник тез міжнародної науково-практичної конференції. 5–6 травня 2022 року. Тернопіль : ЗУНУ, 2022. С.56-57.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16771
Appears in Collections:кафедра Менеджмент

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4 Агєєва_teza.pdf406.1 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.