Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16765
Title: | Підвищення ефективності технологічних процесів і обладнання харчових виробництв і переробки сільськогосподарської продукції |
Other Titles: | ЗВІТ про науково-дослідну роботу (проміжний) |
Authors: | Самойчук, Кирило Олегович Паляничка, Надія Олександрівна Ковальов, Олександр Олександрович Лебідь, М.Р. Самохвал, В.А. В'юнік, Ольга Володимирівна Ломейко, Олександр Петрович Тарасенко, Віра Григорівна Ялпачик, Володимир Федорович Кюрчев, Сергій Володимирович Верхоланцева, Валентина Олександрівна Фучаджи, Наталя Олександрівна Журавель, Дмитро Павлович Samoichuk, Kyryl Palianychka, Nadiia Kovalov, Oleksandr Viunyk, Olha Lomeiko, Oleksandr Tarasenko, Vira Yalpachyk, Volodymyr Kiurchev, Serhii Verkholantseva, Valentyna Fuchadzhy, Nataliia Zhuravel, Dmytro |
Scientific director: | Самойчук, Кирило Олегович |
Keywords: | Гомогенізація молока;плівковий теплообмінник;аеродинамічні властивостей вороху рицини;лущильний пристой ударної дії;зберігання ягід;процес заморожування;охолодження плодів черешні;змішування напоїв;виготовлення паливних брикетів з рослинної сировини |
Issue Date: | Dec-2022 |
Publisher: | Запоріжжя: ТДАТУ |
Citation: | Підвищення ефективності технологічних процесів і обладнання харчових виробництв і переробки сільськогосподарської продукції: ЗВІТ про науково-дослідну роботу (проміжний). Наук. керівник д.т.н., проф. К. Самойчук. Запоріжжя: ТДАТУ. 2022. 95 с. 26 рис. 143 пос. |
Series/Report no.: | ;№ держреєстрації 0116U002729 |
Abstract: | Об’єкти дослідження – технологічні процеси для переробки і зберігання сільськогосподарської продукції та процесів і обладнання харчових виробництв. Мета роботи – підвищення ефективності технологічних процесів переробки і зберігання сільськогосподарської продукції та процесів і обладнання харчових виробництв. Методи дослідження – теоретично-експериментальні методи, лабораторні випробування, перевірка гіпотез і обробка експериментальних даних виконані за стандартними програмами. Експериментальні дослідження проводилися в лабораторіях ТДАТУ відповідно до прийнятих методик та галузевих стандартів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16765 |
UDC: | 637.2 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2022_zvit_NDI_ATE_Samoichuk.pdf | 2.75 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.