Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16765
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorПаляничка, Надія Олександрівна-
dc.contributor.authorКовальов, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorЛебідь, М.Р.-
dc.contributor.authorСамохвал, В.А.-
dc.contributor.authorВ'юнік, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorЛомейко, Олександр Петрович-
dc.contributor.authorТарасенко, Віра Григорівна-
dc.contributor.authorЯлпачик, Володимир Федорович-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorФучаджи, Наталя Олександрівна-
dc.contributor.authorЖуравель, Дмитро Павлович-
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyryl-
dc.contributor.authorPalianychka, Nadiia-
dc.contributor.authorKovalov, Oleksandr-
dc.contributor.authorViunyk, Olha-
dc.contributor.authorLomeiko, Oleksandr-
dc.contributor.authorTarasenko, Vira-
dc.contributor.authorYalpachyk, Volodymyr-
dc.contributor.authorKiurchev, Serhii-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentyna-
dc.contributor.authorFuchadzhy, Nataliia-
dc.contributor.authorZhuravel, Dmytro-
dc.date.accessioned2023-05-30T21:49:22Z-
dc.date.available2023-05-30T21:49:22Z-
dc.date.issued2022-12-
dc.identifier.citationПідвищення ефективності технологічних процесів і обладнання харчових виробництв і переробки сільськогосподарської продукції: ЗВІТ про науково-дослідну роботу (проміжний). Наук. керівник д.т.н., проф. К. Самойчук. Запоріжжя: ТДАТУ. 2022. 95 с. 26 рис. 143 пос.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16765-
dc.description.abstractОб’єкти дослідження – технологічні процеси для переробки і зберігання сільськогосподарської продукції та процесів і обладнання харчових виробництв. Мета роботи – підвищення ефективності технологічних процесів переробки і зберігання сільськогосподарської продукції та процесів і обладнання харчових виробництв. Методи дослідження – теоретично-експериментальні методи, лабораторні випробування, перевірка гіпотез і обробка експериментальних даних виконані за стандартними програмами. Експериментальні дослідження проводилися в лабораторіях ТДАТУ відповідно до прийнятих методик та галузевих стандартів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseries;№ держреєстрації 0116U002729-
dc.subjectГомогенізація молокаuk
dc.subjectплівковий теплообмінникuk
dc.subjectаеродинамічні властивостей вороху рициниuk
dc.subjectлущильний пристой ударної діїuk
dc.subjectзберігання ягідuk
dc.subjectпроцес заморожуванняuk
dc.subjectохолодження плодів черешніuk
dc.subjectзмішування напоївuk
dc.subjectвиготовлення паливних брикетів з рослинної сировиниuk
dc.titleПідвищення ефективності технологічних процесів і обладнання харчових виробництв і переробки сільськогосподарської продукціїuk
dc.title.alternativeЗВІТ про науково-дослідну роботу (проміжний)uk
dc.typeWorking Paperuk
local.identifier.udc637.2uk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2022_zvit_NDI_ATE_Samoichuk.pdf2.75 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.