Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16764
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Прісс, Олеся Петрівна Сердюк, Марина Єгорівна | - |
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Єгорівна | - |
dc.contributor.author | Гапріндашвілі, Нона Арчилівна | - |
dc.contributor.author | Кюрчева, Людмила Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Іванова, Ірина Євгенівна | - |
dc.contributor.author | Зарецька, Дар'я Костянтинівна | - |
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Кулик, Аліна Степанівна | - |
dc.contributor.author | Загорко, Надія Петрівна | - |
dc.contributor.author | Бандура, Ірина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Данченко, Олена Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Здоровцева, Любов Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Майборода, Даниїл Олександрович | - |
dc.contributor.author | Андрущенко, Микола Васильович | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Віра Григорівна | - |
dc.contributor.author | Ангеловська, Алла Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Serdyuk, Maryna | - |
dc.contributor.author | Gaprindashvili, Nona | - |
dc.contributor.author | Kiurcheva, Liudmyla | - |
dc.contributor.author | Ivanova, Iryna | - |
dc.contributor.author | Priss, Оlesia | - |
dc.contributor.author | Kulik, Alina | - |
dc.contributor.author | Zahorko, Nadiia | - |
dc.contributor.author | Tarasenko, Vira | - |
dc.contributor.author | Bandyra, Iryna | - |
dc.contributor.author | Danchenko, Olena | - |
dc.contributor.author | Zdorovtseva, Liubov | - |
dc.contributor.author | Andrushchenko, Mykola | - |
dc.contributor.author | Anhelovska, Alla | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-30T12:55:22Z | - |
dc.date.available | 2023-05-30T12:55:22Z | - |
dc.date.issued | 2022-12 | - |
dc.identifier.citation | Звіт про науково-дослідну роботу. Програма 3 Розроблення інноваційних технологій харчової та кулінарної продукції (проміжний). Дир.НДІ АТЕ Прісс О.П.; керівник НДР М.Є.Сердюк. ТДАТУ. 2022. 56 с. 21 рис. 35 табл. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16764 | - |
dc.description.abstract | Обєкти досліджень: рецептури, технології, зміни якості та біологічної цінності харчової та кулінарної продукції протягом тривалого зберігання та консервування різними методами. Мета роботи: розроблення інноваційних та вдосконалення існуючих технологій харчової та кулінарної продукції. Методи досліджень: загальнонаукові: аналізу літературних джерел та отриманих експериментальних даних, синтезу – для формування узагальнень та висновків, спостереження за процесами формування якості, експерименту – складання схеми лабораторних досліджень, моделювання — для побудови математичних моделей, індукції і дедукції – для співставлення результатів математичного моделювання з отриманими експериментальними даними, органолептичний – для визначення квалітативних показників плодів протягом зберігання. Спеціальні: виробничий – проведення дослідження зі зберігання плодів за обробки антиоксидантними композиціями у виробничих умовах; лабораторний– для досліджень фізико-хімічних, біохімічних показників, мікробіологічного забруднення; математично статистичний – для математичної обробки експериментальних даних, порівняльно-розрахунковий – для визначення економічної ефективності зберігання плодів за обробки антиоксидантними композиціями. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | ;№ держ. реєстр. 0111U002553 | - |
dc.subject | технології зберігання рослинної продукції | uk |
dc.subject | консервування рослинної продукці | uk |
dc.subject | виготовлення плодовоягідної снекової продукці | uk |
dc.subject | розроблення технології харчової продукції | uk |
dc.subject | технології зберігання м’яса птиці | uk |
dc.subject | природні фенольних сполук | uk |
dc.subject | технологія виготовлення плодово-ягідних і виноградних алкогольних напоїв | uk |
dc.subject | технології виробництва функціональних продуктів на основі грибної сировини | uk |
dc.subject | харчова індустрія | uk |
dc.title | Розроблення інноваційних технологій харчової та кулінарної продукції (проміжний). | uk |
dc.title.alternative | Звіт про науково-дослідну роботу програма. Програма 3. | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
local.identifier.udc | 664.8.03:[634.10:634.2]:678.048 | uk |
Appears in Collections: | Звіти з НДР |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2022_zvit_NDI_ATE_Serdiuk.pdf | 2.78 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.