Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16764
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПрісс, Олеся Петрівна Сердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorГапріндашвілі, Нона Арчилівна-
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorІванова, Ірина Євгенівна-
dc.contributor.authorЗарецька, Дар'я Костянтинівна-
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorКулик, Аліна Степанівна-
dc.contributor.authorЗагорко, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorБандура, Ірина Іванівна-
dc.contributor.authorДанченко, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorЗдоровцева, Любов Миколаївна-
dc.contributor.authorМайборода, Даниїл Олександрович-
dc.contributor.authorАндрущенко, Микола Васильович-
dc.contributor.authorТарасенко, Віра Григорівна-
dc.contributor.authorАнгеловська, Алла Олександрівна-
dc.contributor.authorSerdyuk, Maryna-
dc.contributor.authorGaprindashvili, Nona-
dc.contributor.authorKiurcheva, Liudmyla-
dc.contributor.authorIvanova, Iryna-
dc.contributor.authorPriss, Оlesia-
dc.contributor.authorKulik, Alina-
dc.contributor.authorZahorko, Nadiia-
dc.contributor.authorTarasenko, Vira-
dc.contributor.authorBandyra, Iryna-
dc.contributor.authorDanchenko, Olena-
dc.contributor.authorZdorovtseva, Liubov-
dc.contributor.authorAndrushchenko, Mykola-
dc.contributor.authorAnhelovska, Alla-
dc.date.accessioned2023-05-30T12:55:22Z-
dc.date.available2023-05-30T12:55:22Z-
dc.date.issued2022-12-
dc.identifier.citationЗвіт про науково-дослідну роботу. Програма 3 Розроблення інноваційних технологій харчової та кулінарної продукції (проміжний). Дир.НДІ АТЕ Прісс О.П.; керівник НДР М.Є.Сердюк. ТДАТУ. 2022. 56 с. 21 рис. 35 табл.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16764-
dc.description.abstractОбєкти досліджень: рецептури, технології, зміни якості та біологічної цінності харчової та кулінарної продукції протягом тривалого зберігання та консервування різними методами. Мета роботи: розроблення інноваційних та вдосконалення існуючих технологій харчової та кулінарної продукції. Методи досліджень: загальнонаукові: аналізу літературних джерел та отриманих експериментальних даних, синтезу – для формування узагальнень та висновків, спостереження за процесами формування якості, експерименту – складання схеми лабораторних досліджень, моделювання — для побудови математичних моделей, індукції і дедукції – для співставлення результатів математичного моделювання з отриманими експериментальними даними, органолептичний – для визначення квалітативних показників плодів протягом зберігання. Спеціальні: виробничий – проведення дослідження зі зберігання плодів за обробки антиоксидантними композиціями у виробничих умовах; лабораторний– для досліджень фізико-хімічних, біохімічних показників, мікробіологічного забруднення; математично статистичний – для математичної обробки експериментальних даних, порівняльно-розрахунковий – для визначення економічної ефективності зберігання плодів за обробки антиоксидантними композиціями.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseries;№ держ. реєстр. 0111U002553-
dc.subjectтехнології зберігання рослинної продукціїuk
dc.subjectконсервування рослинної продукціuk
dc.subjectвиготовлення плодовоягідної снекової продукціuk
dc.subjectрозроблення технології харчової продукціїuk
dc.subjectтехнології зберігання м’яса птиціuk
dc.subjectприродні фенольних сполукuk
dc.subjectтехнологія виготовлення плодово-ягідних і виноградних алкогольних напоївuk
dc.subjectтехнології виробництва функціональних продуктів на основі грибної сировиниuk
dc.subjectхарчова індустріяuk
dc.titleРозроблення інноваційних технологій харчової та кулінарної продукції (проміжний).uk
dc.title.alternativeЗвіт про науково-дослідну роботу програма. Програма 3.uk
dc.typeWorking Paperuk
local.identifier.udc664.8.03:[634.10:634.2]:678.048uk
Appears in Collections:Звіти з НДР

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2022_zvit_NDI_ATE_Serdiuk.pdf2.78 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.