Проектування експертної системи для приватних господарств з метою підвищення продуктивності свиней на відкорм

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Лубко, Дмитро Вікторович
Шаров, Сергій Володимирович

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Запоріжжя : 2022

Анотація

UA: Свинарство для України є традиційною галуззю, але в сучасних умовах воно перебуває в депресивному стані. Пріоритет розвитку цієї галузі пов’язаний з винятково важливими біологічно-господарськими особливостям свиней, зокрема багатоплідністю, всеїдністю та економним використанням кормів. М’ясо свиней містить усі незамінні амінокислоти: лізин, триптофан, метіонін, а також всі вітаміни та незамінні жирні кислоти. Найближчими роками цілком реально довести загальне виробництво свинини до 1,4-1,5 млн. т.

Опис

Лубко Д. В., Шаров С. В. Проектування експертної системи для приватних господарств з метою підвищення продуктивності свиней на відкорм. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-25 листопада 2022 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2022. С. 81-88.

Бібліографічний опис

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By