Проектування експертної системи для приватних господарств з метою підвищення продуктивності свиней на відкорм
Вантажиться...
Дата
Автори
Лубко, Дмитро Вікторович
Шаров, Сергій Володимирович
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Запоріжжя : 2022
Анотація
UA: Свинарство для України є традиційною
галуззю, але в сучасних умовах воно перебуває в депресивному стані.
Пріоритет розвитку цієї галузі пов’язаний з винятково важливими
біологічно-господарськими особливостям свиней, зокрема багатоплідністю, всеїдністю та економним використанням кормів.
М’ясо свиней містить усі незамінні амінокислоти: лізин, триптофан,
метіонін, а також всі вітаміни та незамінні жирні кислоти.
Найближчими роками цілком реально довести загальне виробництво
свинини до 1,4-1,5 млн. т.
Опис
Лубко Д. В., Шаров С. В. Проектування експертної системи для приватних господарств з метою підвищення продуктивності свиней на відкорм. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-25 листопада 2022 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2022. С. 81-88.