Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16680
Title: Проектування експертної системи для приватних господарств з метою підвищення продуктивності свиней на відкорм
Authors: Лубко, Дмитро Вікторович
Шаров, Сергій Володимирович
Keywords: свинарство;продукція тваринництва;м`ясо;вирощування;відкорм;ферма;господарство;продаж
Issue Date: 2022
Publisher: Запоріжжя : 2022
Abstract: UA: Свинарство для України є традиційною галуззю, але в сучасних умовах воно перебуває в депресивному стані. Пріоритет розвитку цієї галузі пов’язаний з винятково важливими біологічно-господарськими особливостям свиней, зокрема багатоплідністю, всеїдністю та економним використанням кормів. М’ясо свиней містить усі незамінні амінокислоти: лізин, триптофан, метіонін, а також всі вітаміни та незамінні жирні кислоти. Найближчими роками цілком реально довести загальне виробництво свинини до 1,4-1,5 млн. т.
Description: Лубко Д. В., Шаров С. В. Проектування експертної системи для приватних господарств з метою підвищення продуктивності свиней на відкорм. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-25 листопада 2022 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2022. С. 81-88.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16680
UDC: 004.891
Appears in Collections:Кафедра Комп'ютерні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-4-mnpk_2022_81-88.pdf1.22 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.