Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16676
Title: Особливості технологічного процесу виробництва вершкового масла з високожирних вершків
Authors: Попова, Ірина
Рощіна, Анастасія
Keywords: вершки;маслянка;вершкове масло;технологічне обладнання;technological equipment;buttermilk
Issue Date: Jan-2023
Publisher: Переяслав
Citation: Попова І. Рощіна А. Особливості технологічного процесу виробництва вершкового масла з високожирних вершків. Вітчизняна наука на зламі епох: проблеми та перспективи розвитку: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. Інтернет-конф. (24 січня 2023 року).Переяслав. 2023. № 84. С.83-87
Abstract: Наведені особливості технологічного процесу і робочі машини для виробництва вершкового масла з високожирних вершків на лініях безперервної дії. /// The features of the technological process and working machines for the production of butter from high-fat cream on continuous lines are given.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16676
UDC: 664.314
Appears in Collections:кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nauk_prats_Pereiaslav_2023_.pdf627.45 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.