Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16676
Title: | Особливості технологічного процесу виробництва вершкового масла з високожирних вершків |
Authors: | Попова, Ірина Рощіна, Анастасія |
Keywords: | вершки;маслянка;вершкове масло;технологічне обладнання;technological equipment;buttermilk |
Issue Date: | Jan-2023 |
Publisher: | Переяслав |
Citation: | Попова І. Рощіна А. Особливості технологічного процесу виробництва вершкового масла з високожирних вершків. Вітчизняна наука на зламі епох: проблеми та перспективи розвитку: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. Інтернет-конф. (24 січня 2023 року).Переяслав. 2023. № 84. С.83-87 |
Abstract: | Наведені особливості технологічного процесу і робочі машини для виробництва вершкового масла з високожирних вершків на лініях безперервної дії. /// The features of the technological process and working machines for the production of butter from high-fat cream on continuous lines are given. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16676 |
UDC: | 664.314 |
Appears in Collections: | кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nauk_prats_Pereiaslav_2023_.pdf | 627.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.