Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16657
Title: | Підвищення якості знань при викладанні дисципліни «Вступ до фаху» |
Other Titles: | Improving the quality of knowledge in teaching the discipline "Introduction to the profession" |
Authors: | Ковальов, Олександр Олександрович Борохов, І. В. Колодій, О. С. Червоткіна, Олександра Олександрівна Kovalov, Oleksandr Borokhov, I. Kolodii, A. Chervotkina, Oleksandra |
Keywords: | навчання;професійний;технологія;конструкція;якість освіти;інтерактивні засоби;тези доповідей;training;professional;technology;design;quality of education;interactive tools;abstracts |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Мелітополь : 2022 |
Abstract: | UA: В статті розглянуто заходи, спрямовані на збереження високої якості знань за дисципліною «Вступ до фаху» в зв’язку зі збільшенням навантаження на здобувачів вищої освіти. Наведено структуру дисципліни та виокремленні фактори, дія яких прогнозовано може викликати зниження показників навчання. Надані рекомендації та запропоновані заходи, впровадження яких допоможе нівелювати можливе зниження якості знань. EN: The article considers measures aimed at maintaining the high quality of knowledge in the discipline "Introduction to the profession" in connection with the increasing burden on higher education. The structure of the discipline and the highlighted factors, the action of which is predicted to cause a decrease in learning performance, are presented. Recommendations are provided and measures are proposed, the implementation of which will help reduce the possible decline in the quality of knowledge. |
Description: | Ковальов О. О., Борохов І. В., Колодій О. С., Червоткіна О. О. Підвищення якості знань при викладанні дисципліни «Вступ до фаху». Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти : збірник науково-методичних праць ТДАТУ. 2022. Вип. 25. С. 306-314. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16657 |
UDC: | 65.012.1:640.46 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kovalov A.A. Borokhov I. V. Kolodii A. S. Chervotkina A.A. Improving the quality_306-314.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.