Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16539
Title: Маркетингові аспекти організації харчування дітей у закладах загальної середньої освіти: теорія, методологія, практика. Монографія.
Authors: Коноваленко, Анастасія Сергіївна
Konovalenko, Anastasiia
Keywords: маркетингових аспектів організації харчування дітей;методика дослідження споживчої поведінки;розвиток ринку продуктів;організація харчування дітей
Issue Date: 2020
Publisher: Мелітополь : Видавничо-поліграфічний центр «Люкс»
Citation: Коноваленко А.С. Маркетингові аспекти організації харчування дітей у закладах загальної середньої освіти: теорія, методологія, практика. Монографія. Мелітополь : Видавничо-поліграфічний центр «Люкс», 2020. 333 с.
Abstract: Монографія висвітлює комплекс теоретичних, концептуальних, організаційних та методичних проблем та особливості маркетингових аспектів організації харчування дітей у закладах загальної середньої освіти з огляду на необхідність підвищення якості та безпечності харчування дітей. У роботі особлива увага приділена дослідженню тенденцій розвитку ринку продуктів та послуг харчування дітей та визначенню ключових характеристик моделі споживчої поведінки дітей шкільного віку у процесі прийняття рішень про купівлю та споживання продуктів харчування. Видання призначене для науковців, викладачів, аспірантів, студентів, керівників закладів загальної середньої освіти, керівників підприємств різних форм власності, організаційно-правових форм, діяльність яких пов'язана із виробництвом продуктів харчування та наданням послуг харчування дітей у загальноосвітніх закладах.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16539
ISBN: 978-617-7975-03-7
UDC: [338.139:371](477)
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konovalenko AS_monogr.pdf6.12 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.