Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16494
Title: | Практичні аспекти розвитку інтеграційних процесів у тваринництві |
Authors: | Яворська, Тетяна Іванівна Yavorska, Tetiana |
Keywords: | Приватне акціонерне товариство «Племзавод «Степной»;інтеграційні процеси господарства;переробка продукції;реалізація м’ясної та молочної продукції |
Issue Date: | Jun-2022 |
Publisher: | Львів-Дубляни |
Citation: | Яворська, Т.І. Практичні аспекти розвитку інтеграційних процесів у тваринництві. // Ефективність функціонування сільськогосподарських підприємств. Проблематика 2022: «Ефективність іннваційного розвитку аграрних підприємств»: матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції. ЛНУП, Дубляни, 2-3 червня 2022 р. Львів: Галицька видавнича спілка, 2022. С. 118-120. |
Abstract: | Приклад розвитку успішних інтеграційних процесів у ПРАТ «Племзавод «Степной» був би неможливий без постійної інноваційної діяльності. Інновації, які у першу чергу направлені у зміну технологій виробництва продукції тваринництва та промислової переробки, управлінні та організації галузі по всьому технологічному ланцюжку, дали змогу підприємству зайняти та утримати високі конкурентні позиції на регіональному ринку молочної та м’ясної продукції. Пiдвищення продуктивності і ефективностi дiяльностi пiдприємства грунтується на досягненнях науки i технiки, передового вiтчизняного i зарубiжного досвiду. Отже, врахування інноваційного чинника має бути однією з вирішальних умов розвитку інтеграційних процесів в аграрних підприємствах. |
Description: | Яворська Т. І., д.е.н., професор ORCID ID 0000-0001-5878-6251 |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16494 |
UDC: | [338.4+637.1] |
Appears in Collections: | кафедра Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Stepnoi_.pdf | 795.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.