Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16481
Title: | Основи розрахунку та конструювання обладнання переробних і харчових виробництв |
Other Titles: | підручник |
Authors: | Самойчук, Кирило Олегович Samoichuk, Kyryl Бойко, Валентин Семенович Boiko, Valentyn Олексієнко, Вадим Олександрович Oleksiienko, Vadym Петриченко, Сергій Володимирович Petrychenko, Serhii Тарасенко, Віра Григорівна Tarasenko, Vira Паляничка, Надія Олександрівна Верхоланцева, Валентина Олександрівна Ковальов, Олександр Олександрович Задосна, Наталія Олександрівна |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Мелітополь: Видавничий будинок «ММД» |
Citation: | Основи розрахунку та конструювання обладнання переробних і харчових виробництв: підручник / К. О. Самойчук, В. С. Бойко, В. О. Олексієнко та ін. Мелітополь: Видавничий будинок «ММД», 2020. 428 с. |
Abstract: | Підручник рекомендований для студентів навчальних закладів ІІІ і IV рівня акредитації для використання у навчальному процесі підготовки з дисципліни „Розрахунки і конструювання обладнання харчових виробництв“ |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16481 |
UDC: | 664.002.5 (075) |
Appears in Collections: | Навчальні видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
osnovu_rozrahuncu_pidruhnik.pdf | 11.26 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.