Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1648
Название: Вплив вологості на технологічні показники соломи при культивуванні їстівних грибів
Авторы: Мироничева, О. С.
Ключевые слова: їстівні гриби
культивування
вплив вологості
Дата публикации: 2013
Издательство: ЖНАУ
Серия/номер: Вісник Житомирського національного агроекологічного університету: наук.-теор. журнал;№ 1
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив вологості на технологічні показники соломи пшениці для застосування у грибівництві. Встановлено, що підвищена вологість стимулює розвиток КУО мезофільної мікрофлори до 4 разів та призводить до збільшення азотовмісних сполук у 1,9 раза. Тому при заготівлі такої сировини слід враховувати початкову вологість та створювати оптимальні умови для її зберігання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1648
Располагается в коллекциях:кафедра Технологія переробки та зберігання продукції с/г

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
778.pdf146,24 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.