Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1648
Title: | Вплив вологості на технологічні показники соломи при культивуванні їстівних грибів |
Authors: | Мироничева, О. С. |
Keywords: | їстівні гриби;культивування;вплив вологості |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | ЖНАУ |
Series/Report no.: | Вісник Житомирського національного агроекологічного університету: наук.-теор. журнал;№ 1 |
Abstract: | Досліджено вплив вологості на технологічні показники соломи пшениці для застосування у грибівництві. Встановлено, що підвищена вологість стимулює розвиток КУО мезофільної мікрофлори до 4 разів та призводить до збільшення азотовмісних сполук у 1,9 раза. Тому при заготівлі такої сировини слід враховувати початкову вологість та створювати оптимальні умови для її зберігання. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1648 |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.