Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1647
Title: Вплив технологій обробки на основні показники якості субстратів гливи звичайної
Other Titles: Еffect of processing technologies on the main indicators of oyster mushroom substrates quality
Authors: Бісько, Н. А.
Мироничева, О. С.
Бандура, Ірина Іванівна
Бандура, Ирина Ивановна
Bandura, Iryna
Keywords: субстрат;глива звичайна;стерилізація
Issue Date: 2014
Series/Report no.: Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України;
Abstract: Визначено основні показники рослинного субстрату для гриба гливи звичайної за різними технологіями обробки сировини , проведено однофакторний аналіз та порівняння.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1647
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
777.pdf115.61 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.