Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1647
Title: | Вплив технологій обробки на основні показники якості субстратів гливи звичайної |
Other Titles: | Еffect of processing technologies on the main indicators of oyster mushroom substrates quality |
Authors: | Бісько, Н. А. Мироничева, О. С. Бандура, Ірина Іванівна Бандура, Ирина Ивановна Bandura, Iryna |
Keywords: | субстрат;глива звичайна;стерилізація |
Issue Date: | 2014 |
Series/Report no.: | Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України; |
Abstract: | Визначено основні показники рослинного субстрату для гриба гливи звичайної за різними технологіями обробки сировини , проведено однофакторний аналіз та порівняння. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1647 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.